FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Neplătiţi de mai mult timp, "cîinii" pot dormi liniştiţi » Săftica arată ca un hotel de lux

Foto: fcdinamo.ro +4   FOTO
Foto: fcdinamo.ro

Articol de - Publicat marti, 04 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 05 decembrie 2012 19:14

UPDATE 14:40 / Ionuţ Negoiţă, acţionarul lui Dinamo, a vorbit azi într-o conferinţă de presă despre modernizarea de la Săftica: "Investiţia este făcută de peste o lună de zile şi se ridică la 200.000 de euro. Fotbalul are nevoie de investiţii, dar asta nu se referă numai la transferuri. Trebuie bani şi pentru baze sportive, pentru infrastructură sau pentru tineri. Nu vreau să investesc singur la Dinamo, vreau să lucrăm împreună toţi şi să readucem echipa acolo unde merită şi jucătorii să aibă salariile la zi. Aş vrea ca Dinamo să capete o forţă financiară şi să îşi permită investiţii şi într-o academie".

***

În ciuda problemelor financiare cu care se confruntă echipa, Ionuţ Negoiţă a reuşit să schimbe complet faţa cantonamentului de la Săftica.

Una dintre firmele lui Ionuţ Negoiţă s-a ocupat de modernizarea camerelor în care dorm jucătorii dinamovişti, aducîndu-le la standardele unui hotel de cinci stele, aşa cum a ţinut să precizeze acţionarul roş-albilor! Pereţii au fost acoperiţi cu rigips şi văruiţi, iar tot mobilierul a fost schimbat pentru a le oferi "cîinilor", în urmă cu salariile, toate condiţiile de lux.

Investiţia se ridică la cîteva sute de mii de euro, jucătorii urmînd să "testeze" noile achiziţii în următorul cantonament.

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (20)
gabi.competitii.ro
gabi.competitii.ro  •  13 Decembrie 2012, 22:26

Bravo, frumos !

soprer.f.c.d
soprer.f.c.d  •  04 Decembrie 2012, 23:08

ce comenteaza stelemistii! cea mai mizeara echipa si cei mai mizeri suporteri.5toaia!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Decembrie 2012, 19:13
Postat de cobra234 pe 04 Decembrie 2012, 18:44

VORBESTI,DE REPRIZA A II A,CAND SEVERINUL A JUCAT CU UN OM IN MINUS,,DESI ATI LUAT UN GOL SI CU EI IN 10,,DACA NU UMBLA DORINEL LA ARBITRAJ,,LUATI BATAIE SI DE LA O NOU PROMOVATA,,,DACA SEVERINUL ,JUCA CU TOTI ,JUCARORII,ERA POSIBIL SA LUATI BATAIE ACASA DE LA O NOU PROMOVATA ,SI VOI AVETI PRETENTIE LA LOCUL 2 SAU TREI,,,,HA,,HA,,MA FACETI SA RAD

Despre ce vorbesti tu ? Te-ai trezit brusc sau ce ? Vezi-ti de treaba, nu mai delira baietas ! Nu confunda ce faceti voi ! Mai bine saraci si curati !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close