FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

New entry la Dinamo » Mulţescu va primi un nou jucător la antrenamentul de diseară!

Andrei Cristea este dorit de campioana Bulgariei, Ludogoreț, dar are și alte opțiuni din Liga 1
Andrei Cristea este dorit de campioana Bulgariei, Ludogoreț, dar are și alte opțiuni din Liga 1

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 22 iulie 2013 10:24

Roş-albii se întăresc de astăzi la antrenamente cu vîrful care a fost nevoit să plece din ”haită” în urmă cu 10 zile.

Gigi Mulţescu a cerut şi mai cere două vîrfuri, unul retras şi altul împins, iar la antrenamentul de diseară va primi un nou jucător: Andrei Cristea! Poate părea o mare surpriză, însă nu este.

Fotbalistul la care s-a renunţat în urmă cu 10 zile, încă din stagiul din Anglia, nu a ajuns la vreun acord cu nici o echipă, aşa că a discutat cu conducerea clubului şi va reveni la antrenamentele formaţiei. Mai ales că el mai are acord cu Dinamo valabil încă doi ani şi vrea să aibă pregătirea făcută la zi în cazul în care va fi să aleagă o altă destinaţie.

Atacantul de 29 de ani s-a antrenat individual în ultima perioadă, dar de diseară va reveni sub comanda lui Mulţescu. Număr nu mai are, 17 fiind distribuit deja brazilianului Elton, însă, conform contractului, are dreptul să se pregătească alături de prima echipă. Iar dacă Mulţescu va avea nevoie, ar putea apela la el, în condiţiile în care nu se va materializa plecarea jucătorului.

Între antrenor şi atacant a avut loc o altercaţie, însă dinamoviştii susţin că ei s-ar putea împăca dacă vor trebui să colaboreze în continuare.

"Nu mă mai puteam baza pe Cristea pentru că nu mai făcea parte din planurile clubului, întrucît voia să plece. M-am rugat de conducere să-l luăm în Anglia, să se antreneze, apoi l-am surprins înjurîndu-mă pe la spate" (Gigi Mulţescu, în urmă cu o săptămînă)

"Nu mi-am dorit să plec. N-am înjurat pe nimeni. Vorbeşte doar de anumiţi jucători, prin media. Să-mi spună în faţă dacă are ceva de spus! Nu-i port pică, e posibil ca în viaţa asta să mai lucrăm împreună, la Dinamo sau în altă parte" (Andrei Cristea, în urmă cu o săptămînă)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Matei rămîne playmaker
Decarul "cîinilor", Cosmin Matei, a avut o evoluţie ştearsă la Timişoara, dar Mulţescu vrea să-l responsabilizeze pe jucătorul de 21 de ani, care va rămîne dirijorul echipei. Conform cifrelor InStat, mijlocaşul a cîştigat 4 dueluri din 17, a avut un singur dribling reuşit şi un şut pe poartă. A avut 75 la sută pase precise, însă pînă şi Cornel Dinu a criticat, public, aşezarea lui Matei ca playmaker. Mulţescu crede în continuare în capacităţile mijlocaşului, chiar dacă în repriza secundă la Timişoara l-a folosit şi în banda dreaptă, pe postul lui.

Loviţi de Becali
Ioan Becali nu crede în Dinamo şi l-a criticat pe Gigi Mulţescu. "El are o echipă adunată de pe nu ştiu unde şi are ca obiectiv locurile 1-4, dar eu zic că formaţia se va bălăci între locurile 6-10, dacă nu, Doamne fereşte!, mai rău. Sînt la Dinamo jucători ce n-au legătură cu fotbalul. Îi ai pe Dragoş Grigore, jucător de "naţională", şi-l ţii pe bancă. Asanovici este lent rău. Mulţescu e un Ferguson: Bălgrădean pleacă o zi, se întoarce şi nu îl ia în lot. Chiar îmi zicea Cristi: «Nea Giovanni, ăsta e sănătos sau nu e sănătos de nu mă ia la Timişoara?!»", a spus agentul la Dolce Sport.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (71)
dreamer123
dreamer123  •  23 Iulie 2013, 01:25

sa fie barbati amandoi si sa puna umarul la renasterea echipei ! avem nevoie de Andrei cristea !

fangigi
fangigi  •  23 Iulie 2013, 00:00
Postat de andrey.fcd pe 22 Iulie 2013, 11:12

Ce ai fumat ma? Rus fundas dreapta si Fai mijlocas dreapta? Curtean pe stanga? Musat?? Nici macar nu mai este la Dinamo. Stratila pe stanga??? Axente ma? Nici asta nu mai este la Dinamo.

:))))))) si doar i-am zis ca etnobotanicele fac ravagii!

nicu2110
nicu2110  •  22 Iulie 2013, 23:11
Postat de rammstein pe 22 Iulie 2013, 15:02

Avand in vedere ce echipa are acum Dinamo, va propun un exercitiu de imaginatie cu urmatoarea formula:Lobont;Mihaescu,Andone,Rednic,Selymes;Sabau,Lupescu,Lupu,Dorinel Munteanu;Mutu,Raducioiu :)))

e ok echipa ta dar titularii de drept sunt: -Lobont- -Contra-AndoneRednic-Klein- -SabauLupescuLupuD.Munteanu -MUTU RADUCIOIU Dumnezeu s-al odihneasca pe MISA KLEIN!!!!

Vezi toate comentariile (71)
Comentează