FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

New entry pe lista FCSB-ului! Gigi Becali a anunțat ce post trebuie asigurat + motivul pentru care nu l-a adus pe Dan Petrescu antrenor

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iunie 2017 22:28

Gigi Becali a anunțat că, pe lângă Constantin Budescu, FCSB a rezolvat și transferul lui Junior Morais. De asemenea, a dezvăluit că sunt discuții cu un fundaș polonez, dar cu unul portughez. De aceste mutări se ocupă Nicolae Dică și MM Stoica. 

"Cred că vine și Teixeira. Cu el va fi mult mai ușor decât cu Budescu. Am rezolvat și cu Junior Morais. L-am dat pe Vâlceanu la Astra și au stins litigiile. Mai sunt jucători de la Viitorul și Craiova de luat. Plus Moruțan de la Botoșani. Dar Craiova nu vinde la noi, Hagi așteaptă alte oferte.

Cu siguranță vine și un fundaș central. E vorba de unul polonez, dar și de unul portughez. Dică vorbește zilnic cu MM și stabilesc totul. Chiar lucrează la acest lucru. Eu nu mă pricep la fundași", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

...despre posibila plecare a lui Alibec: "Nu se pune problema să plece Alibec, nu e de vânzare. Au fost niște oferte. Nu mă interesează, nu vreau să vorbesc despre asta"

...de ce nu a venit Dan Petrescu la FCSB: "Dacă Dan Petrescu merge la CFR Cluj, va fi greu. E un antrenor bun și o va face puternică pe CFR. El nu era liber când îl voiam noi. Plus că noi știam că e foarte pretențios. I-am zis lui MM, iar el mi-a spus că ar veni, dar ar pune condiție să poată pleca la orice ofertă importantă. Eu nu am nevoie de cineva care să plece când vrea.

Patronul de la CFR e potent financiar, are 50%/50% cu Arpad Paszkany. Dar e bine pentru noi că se întăresc, concurența ne ajută".

Citește și: UPDATE Veste de ULTIMĂ ORĂ despre transferul lui Budescu la FCSB! Anunțul făcut de Gigi Becali

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
para.para
para.para  •  06 Iunie 2017, 12:02

Este a 2-a oara cand postati articolul asta pe o distanta de 20 de cm. Sunteti mai jos decat orice, gigistilor.

zizu
zizu  •  06 Iunie 2017, 10:36

da parca spuneati ca becali spunea ca vrea unul care sta in pozitii nefiresti si de aceea nu l ia pe petrescu caruia nu i place decat vertical!cine minte acum? voi sau infractorul?

hmmmm
hmmmm  •  06 Iunie 2017, 10:34

JJ... prea multe experiente cu antrenori fara experienta si capul plecat... Fara Scouteri si o academie de juniori nu vei face treaba decat daca esti dispus sa investeti multe milioane in fiecare an, dar nici asta nu esti in stare...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează