FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO Proiect nou la Farul » Premierul Nicolae Ciucă, alături de Gică Popescu și Gică Hagi la baza Farului: „În 2030 s-ar atinge independența”

Nicolae Ciucă, încadrat de Gică Popescu și Gică Hagi // foto: captură YouTube @ Guvernul României
Nicolae Ciucă, încadrat de Gică Popescu și Gică Hagi // foto: captură YouTube @ Guvernul României

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2022 17:23 / Actualizat marti, 30 august 2022 18:02

Premierul Nicolae Ciucă (55 de ani) a fost prezent astăzi, alături de Gică Popescu, Gheorghe Hagi și directorul general OMV Petrom, sponsorul principal al clubului Farul, la o conferință de presă organizată la baza Academiei de Fotbal.

Conferința de presă a avut loc în cadrul unui proiect desfășurat în parteneriat Farul - OMV Petrom, intitulat „GO Green”, care are ca scop atingerea de către clubul dobrogean a neutralității din punctul de vedere al emisiei de dioxid de carbon.

Conferința a fost precedată de inaugurarea unui teren de fotbal nou, construit cu materiale reciclabile, „care nu dăunează mediului”, așa cum anunță Farul pe site-ul oficial.

Gigi nu mai are răbdare » Îl vrea de acum pe fotbalist și l-a contactat deja pe Iftime
FCSB
Gigi nu mai are răbdare » Îl vrea de acum pe fotbalist și l-a contactat deja pe Iftime

Nicolae Ciucă, alături de Gică Hagi și Gică Popescu la baza Farului 

Nicolae Ciucă și-a început alocuțiunea lăudând atât proiectul de mediu al clubului la care Gică Hagi este acționar majoritar, cât și partea sportivă a Academiei și clubului.

Adresându-se către Gică Hagi și Gică Popescu, cel care îi este și consilier onorific pe teme de sport, Nicolae Ciucă a spus:

„Amândurora vă suntem la fel de recunoscători şi cred că tot ceea ce faceţi, tot ceea ce reuşiţi să realizaţi reprezintă un model de raportare la muncă, ambiţie, la standarde şi la dorinţa de a fi din ce în ce mai buni”.

Iată-ne, astăzi, în faţa unui proiect care îşi propune să folosească materiale reciclabile; echipamentele care sunt folosite în construcţiile de aici sunt materiale reciclabile, inclusiv echipamentul sportiv. 

De asemenea, partea de înlocuire a parcului de mașini, de la motoare termice la motoare electrice, cu tot ceea ce presupune echipamentul tehnic, este în desfășurare.

Anul acesta, am înțeles că vor beneficia de aproximativ 200 de kilowați energie verde, 100 până în septembrie, încă 100 până la sfârșitul anului, propunându-și ca, până în 2030, să realizeze o capacitate de 2 megawați, ceea ce înseamnă independență energetică”, a mai precizat Ciucă, conform transcrierii de pe site-ul Guvernului României.

Mai multe știri din Liga 1: 

Dan Petrescu, invidios pe transferurile făcute de FCSB: „Compagno cât a costat? Dar Miculescu? Un milion și jumătate? Mulțumesc!”

Câți bani a primit Laszlo Balint ca să plece de la Craiova + mesaj pentru jucători: „Ar trebui să fie caterincă?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
opinez
opinez  •  31 August 2022, 10:22

Rusine OMV Petrom. Sponsorizati o echipa cu care nu aveti nici in clin nici in maneca, iar la Ploiesti unde zeci de mii de oameni au muncit si muncesc pentru companie nu dati un leu macar pentru centrele de copii si juniori, ca sa nu zic de sustinerea echipei de seniori.

istet10
istet10  •  30 August 2022, 21:52

Uite ca pt primul ministru, Popescu nu este un puscarias.

dobrin
dobrin  •  30 August 2022, 18:26

Gata, de maine recicleaza toilet paper.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează