FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV „Ei vor pregăti echipa!” » Fostul acționar de la Rapid vine cu detalii din interior. Clauza lui Bergodi este mai mare de 200.000 de euro

Fostul acționar de la Rapid a aflat ce solicită Bergodi pentru a pleca
Fostul acționar de la Rapid a aflat ce solicită Bergodi pentru a pleca

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2024 13:40 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 15:37

Ziua decisivă de la Rapid este departe de a se încheia. Dan Șucu, Victor Angelescu și Daniel Niculae sunt în ședință pentru a decide viitorul lui Cristiano Bergodi.

Nicolae Cristescu, fost acționar în Giulești, acum în anturajul echipei, vine cu detalii despre planurile conducerii echipei care a coborât pe locul 5, penultimul din play-off-ul Superligii.

„Trebuie un șoc la Rapid” » Spune răspicat: „Ce a făcut Bergodi nu ar trebui să existe în fotbal!”
RAPID
„Trebuie un șoc la Rapid” » Spune răspicat: „Ce a făcut Bergodi nu ar trebui să existe în fotbal!”

Conducătorii Rapidului au luat deja decizia de a-l demite pe tehnicianul italian, însă modul în care se va produce despărțirea este marea problemă care se discută intens.

  • Bergodi se află la al treilea mandat la Rapid. A mai pregătit-o în perioadele iulie - octombrie 2007 și aprilie - iunie 2015. A fost recomandat de Adrian Mutu ca succesor și a avut obiectiv, pentru acest sezon, clasarea pe locurile 1-3.

Nicolae Cristescu a aflat: Lobonț și Iencsi vor asigura interimatul la Rapid

În 2013, Nicolae Cristescu a preluat clubul de fotbal Rapid de la George Copos, însă la scurt timp clubul a intrat în faliment.

Antreprenorul și-a continuat afacerile și nu lipsește la niciun meci al echipei sale favorite. A făcut inclusiv deplasarea la Craiova, pentru meciul cu Universitatea, alături de Dan Șucu și Victor Angelescu, la invitația galeriei vișinii.

Nicolae Cristescu a aflat că Bergodi nu dorește sub nicio formă să renunțe la clauza de reziliere de aproximativ 200.000 de euro și nu este dispus să scadă pretențiile financiare în acest moment. În această situație, Bogdan Lobonț, antrenor cu portarii în prezent, respectiv Adrian Iencsi, secund, vor prelua atribuțiile tehnice ale echipei.

„Nu e nicio explicație. E vina antrenorului, trebuie un șoc urgent. De fapt, asta e: Bergodi trebuie schimbat imediat. L-am văzut nervos, transfigurat. Din ce știu, Iencsi și Lobonț vor pregăti echipa până la finalul sezonului. Ce să mai facem cu Bergodi? Cu el rămânem pe 5, ceea ce înseamnă că nu jucăm în cupele europene la anul.

L-am văzut nervos, transfigurat. Clauza lui e de 210.000 euro, nu 200.000, și nu va renunța. Din bun-simț, ar trebui să o facă. Să spună că a avut absolut tot la dispozție, un lot foarte bun, condiții de top. Cred că e exclus, deși e vina antrenorului”, a declarat Nicolae Cristescu în exclusivitate pentru GSP.ro.

Îl așteaptă pe Șumudică din vară

Omul de afaceri crede că a venit momentul ca Marius Șumudică să o preia pe Rapid. Cristescu speră că părțile vor ajunge la un acord în următoarele zile, chiar dacă „Șumi” ar urma să fie instalat din vară.

„Ei vor pregăti echipa!” » Fostul acționar de la Rapid vine cu detalii din interior. Clauza lui Bergodi este mai mare de 200.000 de euro
Nicolae Cristescu a rămas în anturajul Rapidului după ce a fost acționar. Foto: Nicolae Cristescu Facebook

„Șumudică merita o șansă, e din galeria noastră, a avut performanțe ca antrenor, e șansa lui, acum e momentul. Cu Bergodi am trăit încă o dezamăgire cumplită, neașteptată. Păcat de galeria asta superbă. Gândiți-vă că a fost o investiție uriașă, s-au luat jucători valoroși, uitați-vă pe bancă de rezerve, orice jucător de acolo poate evolua la orice echipă de play-off din Superliga. E o chestie de concentrare, nu îmi explic”, a mai completat Nicolae Cristescu.

VIDEO. Vlad Munteanu explică de ce trebuie demis urgent Bergodi

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

„Bergodi nu mai avea ce să caute la Rapid!” » Un fost patron din Superligă îi ia apărarea lui Dan Șucu și știe vinovații: „Nu ai nicio șansă să supraviețuiești”
RAPID
„Bergodi nu mai avea ce să caute la Rapid!” » Un fost patron din Superligă îi ia apărarea lui Dan Șucu și știe vinovații: „Nu ai nicio șansă să supraviețuiești”
Ce urmează la Rapid după Cristiano Bergodi? Două strategii diferite și 4 antrenori care pot prelua banca giuleștenilor
RAPID
Ce urmează la Rapid după Cristiano Bergodi? Două strategii diferite și 4 antrenori care pot prelua banca giuleștenilor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
costeltudor
costeltudor  •  16 Aprilie 2024, 21:04

Dle .Cristescu , nu vrei dumneata să-i oferi BUFONULUI SOSODICA , un post de ospătar ? Poate așa nu-l mai vedem și nu-l ai auzim !!!

istet10
istet10  •  16 Aprilie 2024, 20:11
Postat de tarnaveanu pe 16 Aprilie 2024, 15:04

Cristescu are dreptate, ăsta e motivul pt care Bergodi a tot lălăit-o, și-a vrut banii din clauză. Jenant.

Ce este jenant? Ca vrea respectarea contractului? Sau ce spune Cristescu?

talpaiadului
talpaiadului  •  16 Aprilie 2024, 17:57
Postat de popescu3dzn pe 16 Aprilie 2024, 16:20

Jumătate din galerie la închisoare, purtătorul de cuvânt Cristescu, un camatar. Cam acesta este Rapidul lui Sucu

E o honoare pentru Rapid sa aiba in hactionariat un mason si un haristocrat, cu hochelari ca ai presedintelui SUA si mustata ca a lui ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează