FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FC BOTOȘANI 1-2

Scandal de amploare la Ploiești! Suporterii i-au amenințat pe jucătorii Petrolului: „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele!”

Suporteri Petrolul Ploiești FOTO Ionuț Iordache
Suporteri Petrolul Ploiești FOTO Ionuț Iordache

Articol de - Publicat luni, 29 aprilie 2024 21:45 / Actualizat luni, 29 aprilie 2024 22:36

Fanii Petrolului n-au „digerat” eșecul suferit în fața lui FC Botoșani și la final s-au luat de jucătorii lui Laszlo Balint.

Petrolul a suferit luni a doua înfrângere consecutivă în play-out, 1-2 cu FC Botoșani pe teren propriu, iar acum tremură pentru menținerea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Moldova-i fruncea! FC Botoșani dă lovitura la Ploiești și urcă deasupra liniei în play-out! Petrolul a irosit un penalty la 1-1
PETROLUL - FC BOTOȘANI 1-2
Moldova-i fruncea! FC Botoșani dă lovitura la Ploiești și urcă deasupra liniei în play-out! Petrolul a irosit un penalty la 1-1

Fanii i-au așteptat pe jucători la ieșirea din stadion: „Rușine să vă fie!”

La final, exasperați, suporterii i-au băgat în ședință pe jucători. Un grup numeros i-a aşteptat la ieşirea din stadion şi le-a cerut explicaţii pentru rezultatele slabe din ultima vreme.

Potrivit Orange Sport, aceștia le-au scandat „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele” şi „Ruşine să vă fie!”. În ultimele două etape din campionat, galben-albaştrii vor primi vizita Oţelului, iar apoi se vor deplasa pe terenul Politehnicii Iaşi.

Laszlo Balint recunoaște: „Situația noastră s-a complicat”

Antrenorul Laszlo Balint a admis că situația echipei s-a complicat foarte mult: „A fost un meci sub semnul echilibrului. Am început repriza a doua foarte prost, dar după ne-am revenit. Acel moment psihologic a fost decisiv asupra jocului. Acel penalty.

Noi la nivelul taliei suntem mai bine decât adversarul și am primit gol la acea fază. Situația noastră s-a complicat foarte mult în ultimele etape. Săptămâna viitoare vom întâlni un adversar mult mai dificil (n.r. - Oțelul). Suntem la mâna noastră. Eu asta le-am spus băieților. Trebuie să ridice capul din pământ”.

Laszlo Balint îl apără pe Hanca, care a ratat un penalty la 1-1

Balint a mai spus că „ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri. Nu este plăcut în primul rând pentru noi să avem aceste emoții. Vom face tot ce depinde de noi să ne salvăm. Hanca a fost primul executant de pe listă. Hanca a fost un executant și la Dinamo, și în Polonia. Este un executant foarte bun.

La antrenamentul de ieri am avut șase executanți și a bătut foarte bine. Nu a fost o execuție fericită. A fost un moment psihologic și a înclinat balanța. Mai sunt două meciuri.

Pe mine mă preocupă foarte mult că am primit trei goluri din fază fixă în ultimele două meciuri. Din punctul meu de vedere, responsabilitatea și concentrarea trebuie să fie foarte mari la fazele fixe”.

VIDEO. GSP LIVE » Raul Rusescu a comentat cele 5 transferuri pregătite de Gigi Becali la FCSB

Mai puteți citi:

Vine fuziunea? Ionuț Lupescu, luare de poziții în dezbaterea celor trei Dinamo: „Pe ei nu-i ia nimeni în serios! Celelalte să devină una singură”

Antonia, prezență-surpriză la Rapid - Universitatea Craiova » Cum a fost surprinsă de fotoreporterul GSP

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (10)
aspida
aspida  •  30 Aprilie 2024, 10:48
Postat de concret pe 29 Aprilie 2024, 23:13

Sunteti noua Gloria Bistrita a fotbalului romanesc, ba *** Dupa 0-4 cu echipa lui Pandele, acum o trantati pe fata cu echipa lui Iftime? Va meritati soarta, ***!

Stai linistit, am spus-o de mult, Dinamo si Craiova retrogradeaza. E ordin !

JohnParpalache
JohnParpalache  •  30 Aprilie 2024, 09:18

E greu de facut„blat„-uri ca pe timpul prim secrtetarilor de partid,iar daca faci imprudența asta sa le comanzi mercenarilor așa ceva -te vor șantaja de te dezbraca de bani!NU!Blaturile sunt cele„marca inregistrata”ale cooperativei prin„umblatul”la jucatorii cheie de la adversar(prin intermediul foștilor colegi sau prin impresari),cu promisiuni de transferuri banoase sau direct cu„dolaari”-dupa cum zice chiar„cuviosul”intr-una din nenumaratele lui„aroganțe”-ca l-a miluit(cu 10 mii de „dolaari” pe un fundaș de la Astra sa-i tranteasca meciul!Sau prin metoda(tot marca inregistrata)a„trasnferului” unui jucatori!

dr.jivago
dr.jivago  •  30 Aprilie 2024, 08:55

D-aia in Ploiesti gasesti cei mai buni ortopezi din tara... In Giulesti ,poate sa mai gasesti ceva ORL-sti de doi bani sperante ,desi la cati scuipati primesti ar trebui deschisa si o spalatorie ,Eco-Laundry...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close