FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică, atac la Mihai Teja după ce FCSB a ajuns la 5 puncte de CFR Cluj » Ce îi reproșează celui care i-a luat postul

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 20:29

Nicolae Dică, fost antrenor la FCSB, a vorbit despre echipa roș-albastră și a criticat modul în care Mihai Teja a abordat meciul cu CFR Cluj, terminat la egalitate, 0-0. 

Steaua trebuia să riște mai mult în meciul cu CFR Cluj. Dacă ar fi câștigat, ar fi avut șanse mai mari la câștigarea campionatului. Dar a preferat să nu riște. Cei de acolo au mers pe un rezultat de egalitate și pe premisa că rămân la 3 puncte CFR Cluj. S-au gândit că poate se mai încurcă CFR-ul și ei vor câștiga.

Steaua trebuia să riște, să își asume mai multe riscuri. Avea nevoie să câștige acel joc, dar s-a mulțumit cu acel egal”, a declarat Nicolae Dică la TV Telekom Sport.

 „Dacă și-ar pune ambiția, patronul l-ar aduce pe Ianis la FCSB. Cred că Viitorul l-ar vinde. E un club care crește jucători și trăiește din vânzare lor” Nicolae Dică

Nicolae Dică a antrenat-o pe FCSB între mai 2017 și decembrie 2018, când a fost înlocuit cu Mihai Teja. A terminat pe locul 2 sezonul trecut, când a calificat echipa în primăvara Europa League. Când a fost demis, FCSB se afla pe locul 2, la șase puncte de CFR Cluj, cu 4 etape înainte de finalul sezonului regulat.

Citește și:

EXCLUSIV Gigi Becali, gata să îl trimită pe Nedelcu pachet la Viitorul: „Îl vrea Hagi? Negociem la vară”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
476995182506736
Nelu Feier  •  23 Aprilie 2019, 20:15

Dica,un antrenor de liga 3(max.2)! Este o rusine ce vorbeste,tinand cont de rezultatele lui in acest campionat.Ce sa mai faca Teja acum in cateva etape(a gresit totusi preluand echipa la momentul respectiv)?

415511588813844
Vasile Florica  •  23 Aprilie 2019, 15:12

Campionatul deja e pierdut, normal staful in frunte cu Mihai Stoica plecati!! Sau nu aveti onoare si demnitate???

magic4ever
magic4ever  •  23 Aprilie 2019, 11:49
Postat de ray51 pe 23 Aprilie 2019, 09:23

Cu Becali trebuie jucat tare ! Contractul de antrenor trebuie sa prevada o clauza de reziliere unilaterala de cca 1 milion de euro. Sa lase antrenorul sa-si duca ideile si mandatul la bun sfarsit. Bineinteles ca pot exista si bonusuri de atingerea unui target. Atentie la 'mierea' afisata de patronul Becali la incheierea unui contract. Se poate arata a fi otravita.

nu accepta Becali asa ceva...doar de la un antrenor de talia lui Olaroiu sau Reghecampf cred ca ar accepta asa ceva...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează