FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică atacă un fost tehnician de la FCSB: "Mă deranjează. Știu câte telefoane primește patronul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 noiembrie 2018 13:19

Acuzat de Edward Iordănescu de faptul că a ars câteva etape în cariera de antrenor, Nicolae Dică i-a răspuns astăzi în cadrul unei conferințe de presă.

"M-a pufnit râsul când am văzut. Poate el nu știe că am stat un an și jumătate la Steaua, apoi un an și jumătate antrenor principal la FC Argeș, cu care am promovat, apoi a venit această ofertă din Liga 1. Am fost norocos că a fost de la Steaua.

Era clar că trebuia să accept această ofertă, pentru că nu cred să fie cineva care să refuze așa ceva. Dacă Edi se uită mai bine, ar trebui să vadă în CV-ul lui că și el a ars etapele. El a devenit antrenor principal la Pandurii după 25 de meciuri la Diviziile B și C. Cei care vorbesc despre Nicolae Dică ar trebui să se uite mai întâi la ce au făcut ei și apoi să vorbească despre mine.

Mă deranjează că noi, antrenorii, nu ne respectăm între noi și vorbim prea mult despre alți antrenori. Ar trebui să fim mai precauți în declarații. Nu mă deranjează dacă mi se analizează jocul. Dar orice antrenor român își dorește să antreneze Steaua. Vă spun asta pentru că știu câte telefoane primește patronul echipei de la antrenori care vor să vină aici", a declarat Nicolae Dică în cadrul unei conferințe de presă.

La câteva ore după declarațiile lui Dică, Edi Iordănescu a reacționat pe contul de Facebook.

"Am văzut ce a spus Nicolae Dică despre mine. Eu nu vreau să comentez foarte mult. El are dreptate din anumite puncte de vedere și în mod special când spune că trebuie să ne respectăm. Dacă eu sunt invitat într-o emisiune și mi se pun anumite întrebări, nu pot să spun ceea ce probabil așteaptă el să spun. Lumea vorbește în general foarte mult despre relația patron-antrenor la FCSB.

Chiar el a făcut niște declarații publice despre modul cum decurge colaborarea lui cu patronul clubului și despre puterea lui de decizie. El a lăsat cel mai mult loc de interpretări. Sincer pe mine nu mă interesează și am zis că nici nu-mi permit să-l judec pentru că nu e problema mea, dar nu pot nici să formulez un răspuns, așa cum el poate își dorește. Aș prefera să nu mai fiu întrebat despre FCSB, însă nu pot cotrola asta și am evitat foarte des răspunsuri, tocmai pentru că am considerat că nu e problema mea, însă sunt și momente când nu am cum să le ocolesc.

Referitor la perioada mea de la Pandurii și prima mea experiență de la Liga 1, pot să spun că m-am bucurat de mâna liberă și autoritate totală . El este însă în eroare când vorbește de statutul echipei din acel moment și situațiile nu suferă comparație. Eu am preluat o echipa în decembrie care era pe loc retrogradabil. Am salvat-o și apoi am dus-o în Europa anul următor. Am terminat pe podium. 6 luni fără 1 salariu la jucători. Eu nu am preluat o echipa cu pretenții de titlu și Champions League , ci cu dorința de a rămâne în Liga 1.

FCSB e o echipa cu foarte multe așteptări. Nu am spus niciodată că Dică nu poate să își îndeplinească obiectivele. Îl cunosc foarte bine, e un tip inteligent și foarte preocupat. Poate să facă carieră frumoasă, dar totul depinde de deciziile pe care el le ia, nu de ceea ce comentez eu la TV și îl nemulțumește pe el. Când de la liga a 3-a mergi direct la UCL, e normal că ai ars etape și e poate chiar logic să fii flexibil în relația cu patronul tău, la fel trebuie să te aștepți că lumea să comenteze", a scris Iordănescu jr. pe contul său de Facebook.

Citește și: Florinel Coman a răbufnit la adresa lui Dică: "Normal că mă deranjează. E haos!" + Reacția antrenorului de la FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  24 Noiembrie 2018, 20:41

Sclav la becali toata lumea rade de el *dica minte mica*

balauru48
balauru48  •  24 Noiembrie 2018, 20:35
Postat de moartea_din_vaslui pe 24 Noiembrie 2018, 14:31

Tibi, aseară nu prea te-ai înghesuit la comentarii.. Nu cumva ai încercat să ne convingi (în zadar) că ești familist și ai avea pe deasupra și viață socială în afara GSP??

Si ai intrat cu clonele si ti-ai dat like. Ce ratat...

ray51
ray51  •  24 Noiembrie 2018, 17:23

Oare Dica prin raspunsul tintit catre Edi nu se autoevalueaza deasupra acestuia? Asadar, fiecare in felul sau se crede mai bun, mai frumos, mai destept...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează