FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UNIVERSITATEA CRAIOVA 2-0

Nicolae Dică și Basarab Panduru, nelămuriți de lista lui Becali: „Ciudat...”

Gigi Becali vrea să întărească FCSB pentru preliminariile Ligii
Gigi Becali vrea să întărească FCSB pentru preliminariile Ligii

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2024 13:49 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 14:15

Liderul FCSB are 10 puncte avans în clasament cu 7 etape înaintea fluierului final al play-off-ului, după 2-0 cu Universitatea Craiova. Gigi Becali și-a făcut planuri pentru mercato, dar Nicolae Dică și Basarab Panduru ridică un semn de întrebare.

FCSB se îndreaptă cu pași apăsați spre primul titlu de campioană după o pauză de 9 ani. Cu 7 etape înaintea fluierului final al play-off-ului are 10 puncte avans în clasament, iar patronul Gigi Becali face deja planuri pentru preliminariile Ligii Campionilor. A anunțat că vrea să cumpere 5 jucători și a devoalat trei dintre numele pe care le are în vedere: Louis Munteanu, Denis Alibec și Alex Mitriță.

Ordinul dat de Gigi Becali la pauza meciului cu Universitatea Craiova: „L-am trimis pe MM Stoica!”
FCSB - CSU CRAIOVA 2-0
Ordinul dat de Gigi Becali la pauza meciului cu Universitatea Craiova: „L-am trimis pe MM Stoica!”

Nicolae Dică: „Poate vrea să facă două echipe”

Pentru foștii internaționali Basarab Panduru și Nicolae Dică, „trei nume grele”. Concluzia? Poate că Gigi Becali „vrea să facă două echipe”.

„Îl ai deja pe Coman, îl ai pe Tavi Popescu, aduci acum şi Louis Munteanu, aduci Alibec, aduci Mitriţă... Ciudat. Poate vrea să facă două echipe, una pentru campionat, alta pentru cupele europene" , a analizat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Basarab Panduru: „Mi se par nume grele. Dai drumul la treabă”

Basarab Panduru, la rându-i, a comentat: „Mi se par nume grele, sunt nume bune. La Mitriţă cred că e mai greu, dar la Alibec şi Munteanu e posibil. Chiar sunt nume grele.

În mod normal, aceştia trebuie să intre şi să facă treabă, nu-i mai iei să-i vezi la treabă. Găseşti tu unde să-i bagi pe toţi, îl mai bagi pe Alibec în dreapta.

Joci 4-3-3, Mitriţă cu Olaru, treci Olaru lângă Şut, în faţă ai Coman, Munteanu, Alibec şi dai drumul la treabă".

Însă după 2-0 cu Universitatea Craiova, duminică seară, Florinel Coman a anunțat că vrea s-o părăsească pe FCSB în această vară, deși Becali intenționează să-i mărească salariul la 60.000 de euro pe lună.

Florinel Coman: „Cred că voi pleca la vară”

„Am primit oferta de 60.000, o am pe masă. Cred că voi pleca la vară. Îmi doresc să schimb, este normal. Dar sunt angrenat aici, cu echipa, îmi dau viața pentru echipă pe teren, până la ultima picătură de sânge.

Obiectivul este câștigarea campionatului, nu am niciunul cu această echipă și acesta este visul meu”, a spus Coman. Adrian Ilie, intermediar, a dezvăluit că pe numele lui Coman există o ofertă de la Borussia Monchengladbach, locul 11 în Bundesliga.

„Sunt mai multe echipe din Germania interesate de el, printre care Stuttgart și Gladbach. E de mult timp Gladbach. Eu cred că va pleca în vară. Aș vrea să plece înainte de Campionatul European, pentru că nu cred că va merge la EURO”, a spus „Cobra” la Prima Sport, în studioul Fanatik Superliga.

VIDEO. FCSB - Universitatea Craiova 2-0. Florinel Coman, MVP-ul partidei de pe Arena Națională: „Suntem foarte aproape de a fi campioni, însă nu intrăm în vacanță”

Mai puteți citi:

Darius Olaru, replică după criticile lui Gigi Becali: „De ce nu a făcut asta?”

Craiova a făcut legea! » Alexandru Mitriță a fost ales „Jucătorul lunii martie”, iar Ivaylo Petev - „Antrenorul lunii” + cum au votat specialiștii

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close