FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică e categoric! Mesaj către Gigi Becali și MM Stoica după cantonamentul din Olanda: "Sper să vină"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 09:52

Nicolae Dică, 38 de ani, antrenorul FCSB, a vorbit despre prestația elevilor săi în cantonamentul din Olanda și a spus că are nevoie de transferuri.

"Din punctul meu de vedere, a fost un cantonament bun, unde băieţii au răspuns bine. S-au antrenat bine. Am avut meciuri foarte bune în această perioadă. Nu îmi aduc aminte să fi avut meciuri aşa grele, cu adversari aşa puternici.

Băieţii au răspuns bine la această schimbare de sistem (n.r. de la 4-2-3-1 la 4-3-3). Am încercat în aceste jocuri să rezolvăm problemele, dar mai avem mult de muncă în continuare.

Mai avem nevoie de un atacant şi de un fundaş central. Sper să reuşim să îi aducem. Dacă nu îi vom aduce, vom merge în continuare cu cei pe care îi avem. Am încredere în aceşti jucători şi sper ca la sfârşitul sezonului să ne îndeplinim obiectivele. Totuși, sper ca jucătorii pe care mi-i doresc să ajungă până la urmă", a declarat Nicolae Dică, potrivit TV Telekom Sport.

Rezultatele FCSB-ului din această vară:

FCSB – CS Cornu 4-1 Detalii AICI
FCSB – CS Colţea 9-1 Detalii AICI
FCSB – FC Bruges 1-1 Detalii AICI
Ajax  – FCSB 1-1 Detalii AICI
FCSB - PAOK 1-2 Detalii AICI
FCSB - Al Gharafa 2-1 Detalii AICI

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  14 Iulie 2018, 10:45

E simpatic titlul. Cica mesaj "categoric": "Sper sa vina. Daca nu vin, ma descurc cu ce am". Categoric, nu gluma. :-) Imi aminteste de un banc vechi cu "daca nu-mi dati de baut fac ce-a facut tata". Adica ma fac mic si plec. :-)

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  14 Iulie 2018, 18:49
Postat de adi_stelistul pe 14 Iulie 2018, 10:45

E simpatic titlul. Cica mesaj "categoric": "Sper sa vina. Daca nu vin, ma descurc cu ce am". Categoric, nu gluma. :-) Imi aminteste de un banc vechi cu "daca nu-mi dati de baut fac ce-a facut tata". Adica ma fac mic si plec. :-)

Eu cred ca domnii de la gsp nu cunosc limba romana...

0.palmares.csa
0.palmares.csa  •  14 Iulie 2018, 14:21
Postat de jack_the_striper pe 14 Iulie 2018, 13:36

*** Predictiile lui Catalin stau în picioare: urmează pronuntarea în procesul prejudiciului adus Stelei București. S.au depășit datele de 7 martie si 9 mai pt că Gigi a tras de timp, a cerut amânări etc, dar o decizie se va da până la urmă. Legat de promovarea în Liga a 3-a, stai chill, încă nu se știe. Sunt multe echipe de L3 care nu vor mai continua, deci locuri sunt. PS: eu voi juca la funeraliile FîCîSîBî-ului, pe postul ăla sunt cel mai bun. ;)

Baiete hai sa iti dau o veste proasta pt tine.Catalynn o stie dar va amageste ,daca se hotareste plata unor despagubiri,instanta va delega un evalutor desemnat de ea(de instanta)care va calcula totul ,cat este valoarea marcii,cat este prejudiciul,etc.Ce va arunca catalynn cu gata la prima infatisare decide talpan ca jijica ar sa ii dea 38 de bulioane,este vax albina ,este praf in ochi pt cei saraci cu duhul ca tine.Eu iti zic cum sta treaba din proprie experienta,nu din auzite.[Ps : adica din cosciug?Ca ala e locul cel mai bun.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează