FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Nicolae Dică, mesaj de încurajare pentru indezirabilii de la FCSB: „Și eu aveam bagajele făcute, dar am jucat și am luat un trofeu”

Nicolae Dică, antrenor FCSB
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Articol de , - Publicat sambata, 08 octombrie 2022 15:17 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2022 16:01

Nicolae Dică, antrenorul de la FCSB, a vorbit la conferința premergătoare meciului cu Petrolul despre jucătorii puși pe lista neagră de Gigi Becali după 0-5 cu Silkeborg.

  • Petrolul – FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport.

Răzvan Oaidă, Bogdan Rusu, Andrei Dumiter și Marco Dulca sunt jucătorii de care Becali vrea să scape în iarnă. Dică a avut un mesaj pentru ei și le-a dat propriul exemplu. În 2011, pe când era jucător la echipa lui Becali, Nicolae se confrunta cu o problemă asemănătoare.

Nicolae Dică, întrebat despre demitere înainte de Petrolul - FCSB: „De ce să gândim negativ? Hai să gândim și pozitiv”
FCSB
Nicolae Dică, întrebat despre demitere înainte de Petrolul - FCSB: „De ce să gândim negativ? Hai să gândim și pozitiv”

Sorin Cârțu, antrenorul de atunci, l-a readus la echipă, apoi cu Olăroiu pe bancă a fost decisiv în finala Cupei din 2011, 2-1 cu Dinamo.

VIDEO. Nicolae Dică despre posibilele plecări din iarnă: „Am fost și eu în situația lor” 

„Obiectivul e să câștigăm următoarele meciuri de campionat, cu Petrolul și UTA, iar joi vrem să ne luăm revanșa cu Silkeborg. Eu le-am spus că trebuie să dea totul. Azi ești slab, mâine poți fi cel mai bun.

Eu când am calificat echipa în grupe eram printre cei mai buni antrenori din România, acum sunt cel mai slab. Ei trebuie să înțeleagă că trebuie să se antreneze și să dea totul. Dacă Rusu va marcat 7, 8, 10 goluri până în iarnă, nu îl va da nimeni afară.

Așa am pățit și eu în 2011. Eram acasă, în afara lotului, a venit Sorin Cârțu la echipă, m-a chemat înapoi, am intrat și am dat două goluri în primul meci. A venit Oli (n.r. - Cosmin Olăroiu), am mai dat goluri în semifinala și finala Cupei. Trebuie să dai tot. Și eu știam că am bagajele pregătite, că urma să plec, dar am jucat și am câștigat un trofeu”, a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

Citește și: 

Meciul cu Silkeborg i-a deschis ochii unui jucător de la FCSB » MM: „Mi-a zis că prefera să nu joace, nu e pregătit”

Planul lui Gigi Becali e greu de aplicat! Situație complicată pentru doi dintre jucătorii pe care-i vrea afară de la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
VanBasten
VanBasten  •  08 Octombrie 2022, 17:32

Si eu aveam bagajele la usa, gata facute dar am jucat la pacanele si am castigat. Jucati la pacanele, nu stiti niciodata cand intra speciala.

fc_fcsb_manita
fc_fcsb_manita  •  08 Octombrie 2022, 17:12

S-au făcut de râs în Europa.

luciann
luciann  •  08 Octombrie 2022, 17:08

Dicane, tu (si) ACUM ai bagajele facute!:)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează