FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Nicolae Dică, întrebat despre demitere înainte de Petrolul - FCSB: „De ce să gândim negativ? Hai să gândim și pozitiv”

Nicolae Dică // FOTO: Imago
Nicolae Dică // FOTO: Imago

Articol de , - Publicat sambata, 08 octombrie 2022 14:48 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2022 15:16

FCSB este pe locul 13 în Liga 1, iar Gigi Becali a început să se gândească la înlocuirea lui Nicolae Dică, dar antrenorul nu se teme pentru viitorul său.

  • Petrolul – FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport.

Înainte de meciul cu Petrolul, la conferința de presă, antrenorul de la FCSB a fost întrebat dacă este de părere că viitorul său depinde de partida de duminică.

Nicolae Dică s-a enervat la conferință! Îi contrazice pe Gigi Becali și Mihai Stoica: „Dacă vi s-a spus că așa s-a decis, eu vă zic cum a fost discuția”
FCSB
Nicolae Dică s-a enervat la conferință! Îi contrazice pe Gigi Becali și Mihai Stoica: „Dacă vi s-a spus că așa s-a decis, eu vă zic cum a fost discuția”

VIDEO Nicolae Dică: „Meciul cu Petrolul nu știu dacă e decisiv, nu m-am gândit la treaba asta”

„Petrolul e o echipă bună pe contraatac și la fazele fixe. Are o defensivă bine organizată și ne așteaptă o partidă grea. Trebuie să trecem peste acel joc. Ne așteaptă un joc greu în campionat. Sperăm să câștigăm.

Vom vedea duminică dacă a meritat să odihnim jucătorii în Conference League. Dacă vom câștiga, înseamnă că a meritat. Nu știu dacă meciul cu Petrolul e decisiv pentru mine. Nu m-am gândit. De ce să gândim negativ? Hai să gândim și pozitiv. Poate mergem din victorie în victorie. De ce găsiți doar ceva negativ?

E ușor să vorbești cu mine. Dacă patronul nu mai are încredere în mine, vorbim și ne despărțim prietenește. 

Eu am venit la Steaua din pasiune și din ambiție. Am văzut că din 2018, de când am plecat, echipa nu s-a mai calificat în grupe. Am zis «Chiar așa de jos suntem?». Am venit cu ambiția de a ne califica și am reușit. Când am calificat echipa în grupe, eram cel mai bun. Acum sunt cel mai slab... Dar dacă voi avea rezultate, nu mă va da nimeni afară.

Eu muncesc zi și noapte. De la 9 dimineața până la 1-2 noaptea. De multe ori dorm aici, în bază. Acum, obiectivul e să câștigăm meciurile cu Petrolul și UTA. Și să ne luăm o revanșă în Europa”, a spus Nicolae Dică la conferința de presă.

Mă așteptam să avem un joc bun, să avem încredere și curaj. Veți vedea joi dacă intră jucătorii de bază și dacă îi folosim pe cei care vor evolua cu Petrolul. Nu vreau acum să vorbesc.

E normal să fim criticați pentru acea înfrângere. Am pierdut un joc în Europa... Nu mă așteptam. Credeam că putem ridica la nivelul unui joc din Europa, chiar dacă am folosit jucători foarte tineri. Am fost dezamăgit de rezultat. Nu mă așteptam să pierdem așa. 

-Nicolae Dică

Citește și: 

Meciul cu Silkeborg i-a deschis ochii unui jucător de la FCSB » MM: „Mi-a zis că prefera să nu joace, nu e pregătit”

Planul lui Gigi Becali e greu de aplicat! Situație complicată pentru doi dintre jucătorii pe care-i vrea afară de la FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
Alex1965
Alex1965  •  09 Octombrie 2022, 12:41

Singura sansa ca FCSB sa gaseasca un nou antrenor este sa isi ia Lutu sau Pintili licenta si sa faca un triumvirat impreuna cu Gigi pt ca tot este moda cu doi antrenori in Superliga .Asa FCSB ar avea 3 antrenori si ar deveni cea mai tare echipa din Superliga.Glumesc bineinteles dar este groasa rau pt nea Gigi.Pacat de investitiile facute.A investit 5 milioane in tranferuri in acest an si este pe loc de baraj.

Alex1965
Alex1965  •  09 Octombrie 2022, 12:26

Si daca il va schimba pe Dica credeti ca FCSB va juca mai bine?Si cu cine sa il schimbi ca mai toti antrenorii cu ceva rezultate s-au perindat pe la FCSB si nu au produs nimic.Credeti ca din cei ce au trecut pe la FCSB mai vrea vreunul sa se intoarca ca sa fie din nou umilit de Gigi.Poate doar Vintila sau poate Dorodan cum il numea Gigi dar cred ca nici acestia.Cred ca nu mai pinde loc de Play off si va gasi f greu un antrenor.

adiro
adiro  •  08 Octombrie 2022, 17:07

Ne așteaptă o partidă grea. Ha ha ha , care partidă a fost ușoară sub conducerea ta ? Campion la scuze și vrăjeli

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close