FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - MIOVENI 3-0

Dică a tras concluziile după înfrângerea cu FCU Craiova: „Cel mai slab meci al nostru”

Nicolae Dică/ foto: Facebook @CS Mioveni
Nicolae Dică/ foto: Facebook @CS Mioveni

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2023 20:51 / Actualizat luni, 20 martie 2023 21:40

Nicolae Dică, antrenorul lui CS Mioveni, a tras concluziile după înfrângerea cu FCU Craiova, scor 0-3.

Argeșenii au început cu stângul play-out-ul, cu o înfrângere la scor de neprezentare pe „Ion Oblemenco”. La final, Nicolae Dică a declarat că a fost cel mai slab meci de când preluat echipa, pe 14 ianuarie.

Mihai Stoica cere la națională un fotbalist al rivalei la titlu: „Mărturisesc, nu înțeleg de ce nu e chemat. Mi se pare cel mai bun”
EURO 2024
Mihai Stoica cere la națională un fotbalist al rivalei la titlu: „Mărturisesc, nu înțeleg de ce nu e chemat. Mi se pare cel mai bun”

Declarațiile lui Nicolae Dică, după FCU Craiova - Mioveni 3-0

„Am făcut cel mai slab meci al nostru, nu am avut o atitudine bună, nu am făcut ce am pregătit, nu am avut încrederea să îi punem probleme Craiovei, care venea după un moment dificil. Mă aşteptam să le punem probleme, dar nu am reuşit. A fost un joc slab din partea noastră. 

Intervine şi presiunea rezultatului, dar trebuie să uităm cât mai repede acest joc, ne aşteaptă două meciuri cu adversari de nivelul nostru (n.r. - Chindia și Petrolul). Am întâlnit, cred, cea mai bună echipă din play-out. Băieţii mi-au demonstrat până azi că putem face rezultate pozitive, trebuie să uităm acest meci cât mai repede. 

Suntem o echipă care se poate lupta cu adversarii din play-out, dar azi, din păcate, am fost foarte slabi. Sunt o echipă bună, au un lot valoros, o echipă care s-a bătut pentru play-off, e cea mai bună echipă din play-out”, a declarat Nicolae Dică după meci, la Orange Sport.

Citește și alte știri din Superliga:

Cucerit de noul pariu al lui Gică Hagi: „Nu are freze, nu are dungulițe. Ne confirmă că e un tip inteligent”

Viorel Moldovan, ironic după FCU Craiova - CS Mioveni: „Cluburile mai organizează astfel de meciuri. Doar că se jucau miercuri, nu luni”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
MUMUCLONA2013
MUMUCLONA2013  •  21 Martie 2023, 16:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează