FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică, despre ultimul transfer pe care-l dorește: „Este un jucător interesant pentru noi”

Nicolae Dică, antrenor FCSB
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2022 16:49 / Actualizat sambata, 27 august 2022 17:02

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul lui FCSB, a vorbit despre un posibil transfer al lui Kevin Boli (31 de ani), fundașul central de la FC Botoșani.

Patronul Gigi Becali a rezolvat deja un transfer după calificarea echipei în grupele Conference League. FCSB îl va aduce pe Andrea Compagno (26 de ani), de la FCU Craiova. FCSB va plăti pentru atacantul italian 1,5 milioane de euro, după cum a anunțat Gigi Becali pentru GSP.ro.

Nicolae Dică se teme să nu să pice şi transferul lui Compagno: „Şi Safranko era aproape de noi, dar a semnat cu Sepsi”
FCSB
Nicolae Dică se teme să nu să pice şi transferul lui Compagno: „Şi Safranko era aproape de noi, dar a semnat cu Sepsi”

Dică îl vrea pe Kevin Boli

Dică a anunțat că își mai dorește un fundaș central și speră ca Becali să îl aducă pe Kevin Boli, stoperul care în prezent joacă la Botoșani.

„Pe Boli îl știți, a jucat mult timp în România, la Viitorul, la CFR. Este un jucător interesant pentru noi, vom vedea”, a declarat  Nicolae Dică, la conferința de presă premergătoare meciului cu Hermannstadt.

Gigi Becali: „Îl iau când vreau pe Boli”

Entuziasmat după calificarea în grupele Conference League, Becali a anunțat că vrea sa mai aducă un atacant și un stoper. Transferul unui „vârf” a fost deja rezolvat, astfel că mai rămâne problema fundașului central.

„Pe Kevin Boli îl știu. El oricând poate fi luat, că nu are nicio clauză la Botoșani. Îl iau dacă văd că e acel Boli pe care-l știm cu toții. Îi dau 25-30.000 de euro lui Iftime, că el n-a dat niciun ban pe jucător”, a aspus Becali la Pro Arena.

Citește și alte știri despre FCSB:

Adrian Mititelu, prima reacție după ce l-a vândut pe Compagno la FCSB: „Îmi spuneți că am luat o sumă mare?”

Becali a spus tot! Cum au decurs negocierile cu Mititelu pentru Compagno: „Am încercat mai întâi așa”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close