FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Nicolae Dică îi răspunde lui Tavi Popescu: „Nu era ceva nou”

Octavian Popescu, FCSB
Octavian Popescu, FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2022 13:43 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2022 14:41

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul lui FCSB, a fost întrebat despre declarațiile recente ale lui Octavian Popescu (19 ani), care spusese anterior meciului cu West Ham că are un început slab de sezon „poate și pentru că sunt mutat de pe o poziție pe alta”.

Octavian Popescu, jucătorul în care Gigi Becali își pune baza, are doar două contribuții decisive în acest sezon, assisturi în victoriile cu Saburtalo (4-2) și Chindia (3-2). Mijlocașul de la FCSB, utilizat fie în stânga atacului în sistemul 4-3-3, fie în spatele vârfului în formația 4-2-3-1, nu a înscris deloc în cele 14 apariții.

MM Stoica, impresionat de un rival de la Rapid: „A avut mereu ceva cu Steaua, dar mie îmi place”
RAPID
MM Stoica, impresionat de un rival de la Rapid: „A avut mereu ceva cu Steaua, dar mie îmi place”

Întrebat înainte de meciul din Conference League cu West Ham despre forma sa actuală, Octavian a admis că „este un început slab de sezon pentru mine” și a sugerat că motivul ar fi schimbările de post la care a fost supus de antrenori: 

„Poate și pentru că sunt mutat de pe o poziție pe alta, dar trebuie să dau cel mai bun randament oriunde mă bagă Mister”.

Nicolae Dică îi răspunde lui Octavian Popescu: „Mai jucase pe acele poziții”

Chestionat ce opinie are despre afirmațiile fotbalistului, Dică a răspuns:

„Tavi Popescu a jucat număr 10 și în partea stângă, unde mai jucase. Nu erau poziții noi pentru el. Am jucat cu el ca număr 10 pentru că am considerat că poate juca acolo. Apoi am avut discuții cu el și cu alți jucători ofensivi și am ajuns la o concluzie.

Jucătorii mai trec prin perioade dificile, important este să fim alături de ei, să îi încurajăm, iar ei să se antreneze foarte bine zilnic, să devină mai buni în fiecare zi, și va veni momentul în care vor da un randament foarte bun”.

La revenirea pe banca lui FCSB, Dică a schimbat sistemul în 4-2-3-1. Recent, a revenit la 4-3-3, formația folosită de precedentul antrenor, Toni Petrea.

Mai multe știri despre FCSB: 

FCSB, anunț de ultim moment despre biletele pentru meciurile cu Voluntari și Anderlecht

Nicolae Dică oferă o veste bună înainte de FCSB - FC Voluntari: „S-au antrenat astăzi, sunt OK”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
Hcm27
Hcm27  •  11 Septembrie 2022, 19:06

Cred ca-i permiți cam multe *** ăstuia,Dica.Invata-l mai întâi ca dacă are sa-ti spună ceva,s-o facă pe teren și nu intr-un joc,în toate.Dar dacă i-a dat Gigi nas de aceea face asa.Dar mai taie-i-l puțin,ca lui Pinochio,poate pricepe și el ceva

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează