FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică, replică pentru Gigi Becali: „Zice că vrea bani. Păi, cu mine ai câștigat bani! Puneți titlu «Dică, slab, 20 de milioane de euro!»”

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2022 21:47 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2022 23:11

Plecat în această dimineață de la FCSB, Nicolae Dică (42 de ani) a vorbit despre banii pe care i-a adus în conturile clubului.

După ce Gigi Becali, patronul FCSB, a spus în repetate rânduri că-și dorește să câștige bani din fotbal, Nicolae Dică a avut o replică azi, apărându-se după criticile primite.

Dică, prima reacție după demisia de la FCSB: „De ce să mai stau?! Oricum plecam duminică!”
FCSB
Dică, prima reacție după demisia de la FCSB: „De ce să mai stau?! Oricum plecam duminică!”

Nicolae Dică: „Cu mine, Becali a câștigat bani”

„Puteți să puneți mâine un titlu frumos în ziar: «Nicolae Dică: 1 ani și 8 luni la Steaua, 20 de milioane de euro». În primul mandat am jucat în play-off-ul Champions League, grupe Europa League și în primăvara europeană. Adică 13-14 milioane. Acum, grupe Conference League, 6-7 milioane de euro. Adică vreo 20. Puneți titlu «Dică, slab, 20 de milioane de euro»

Patronul a spus că vrea să câștige bani, iar cu Dică a câștigat bani. Asta înseamnă că nu sunt așa slab. A zis că vrea bani. Am adus bani? Cu mine echipa a făcut 20 de milioane!

Văd că Nicolae Dică, care a dus echipa în grupele Europa League, în primăvara Europa League și s-a luptat până în ultima etapă la campionat, vine acum, are 12 jucători noi, duce echipa în grupele Conferece League și o duce pe locul 7, dar e considerat e slab. Alții, care au stat 10-12 etape la echipă, sunt buni. Cum facem?”, a spus Nicolae Dică la Orange Sport.

FCSB a luat 14,6 milioane de euro de la UEFA cu Dică pe bancă

  • 3 milioane de euro pentru accederea în play-off-ul Champions League (sezonul 2017-2018)
  • 6,9 milioane de euro pentru accderea în grupele Europa League (sezonul 2017-2018)
  • 4,75 milioane euro după participarea în grupele Conference League (sezonul 2022-2023)*

*fără market pool
**fără bani obținuți din bilete

VIDEO Gigi Becali a criticat dur jocul lui FCSB din meciul cu U Cluj: „A fost circ!”

Citește și: 

Doi foști antrenori ai lui Dinamo, noii favoriți ai lui Gigi Becali: „Nu mă pot hotărî, vedem diseară la rugăciune”

Nicolae Dică, trădat de jucători? Detalii de la cel mai aprins conflict din vestiar: „Taci! Mai și comentezi?! Ieși afară!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
007claudiu
007claudiu  •  02 Noiembrie 2022, 21:57

Hopaaa! Touche! Becali cred ca strange din dinti si isi musca buzele de fericire sa auda asta. Cum adica? El a cumparat, el a facut schimbarile? Cum a facut el 20 de milioane?

steaua.libera
steaua.libera  •  02 Noiembrie 2022, 18:43
Postat de cpt.ahab pe 02 Noiembrie 2022, 10:46

Omul e în lumea lui. Chiar crede că e valoros. Asta ca să vadă lumea ce le poate mintea ălora care acceptă să fie secunzii lui Gigi. Nu e nimic admirabil la ei, nimic scuzabil. Totul e lamentabil. Dică, ai un minimum de rușine și taci. Ascunde-te și ronțăie-ți prada, bănuții încasați lunile astea! Și uită-te la dubla cu Silkeborg până înțelegi ceva.

Aici sunt 100% de acord cu tine, ma bucur sa vad ca ai si pareri pertinente. Probabil din cauza ca propaganda rusa inca nu acopera si zona de sport, hahahaha :)))

balotelli
balotelli  •  02 Noiembrie 2022, 13:38
Postat de gicab pe 02 Noiembrie 2022, 08:45

Ești ridicol cu cota ta de 20 de milioane... a oferit cineva 20 de milioane?... dar concret nu bălării de-ale *** ... ori ești foarte glumeț

Glumeam, desigur. Îți împărtășesc opiniile. Dar cota aia... nu e a mea, cum spui, ci a lui Tavi. Estimată de Gigi. Chiar le ziceam unora care-mi reproșau că mă leg de el... că au dreptate: omul e marfă!... deși mai mult la propriu decât la figurat... și valorează cu vreo 20 de milioane mai mult ca mine. În plus, de când mi-a zis un user să mă uit în oglindă c-o să-l văd pe Gigi, am început să gândesc ca el, exprimându-mă în consecință atunci când postez pe forum. Oricum, nici Dickanio n-a adus de unul singur milioanele alea, cum se lăuda ieri pe la Orange Sport.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează