FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică, stânjenit în studio de analiza necruțătoare a lui Panduru: „Îți cumpără demnitatea cu 10.000 de euro!”

Momentul cu Nicolae Dică și Basarab Panduru / Captură Orange Sport
Momentul cu Nicolae Dică și Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2022 13:51 / Actualizat marti, 26 iulie 2022 14:18

Duminică, cu două zile înainte ca Gigi Becali să-l confirme în funcția de „principal” la FCSB, Nicolae Dică a fost invitat, alături de Basarab Panduru, la emisiunea „Sport Center”, de la OrangeSport. Acolo, subiectul principal a fost legat imixtiunile patronului roș-albaștrilor, care nu concepe să nu dicteze tot ce mișcă la echipa sa.

În timp ce Basarab Panduru îi făcea un portret nemilos lui Gigi Becali, prezentând realitățile cu care antrenorii de la FCSB sunt nevoiți să se confrunte, Nicolae Dică părea realmente stânjenit de afirmațiile lui Panduru. 

Fără să scoată vreun cuvânt și cu un limbaj al corpului care-l dădea de gol, Dică asculta, cu capul în pământ sau cu privirea pierdută, vorbele tăioase ale lui Panduru.

Gigi Becali, după investițiile lui Viktor Orban în România: „Îi dau în cap! Pac! Pe Sepsi OSK o țin la ghilotină” » Patronul FCSB a recitat din Scrisoarea a III-a
FCSB
Gigi Becali, după investițiile lui Viktor Orban în România: „Îi dau în cap! Pac! Pe Sepsi OSK o țin la ghilotină” » Patronul FCSB a recitat din Scrisoarea a III-a

Dică, stânjenit în studio de analiza necruțătoare a lui Panduru

El nici nu are nevoie de antrenor, el îți cumpără demnitatea ție. El, când îți oferă 10.000 de euro, îți cumpără demnitatea! 

Ție, ca antrenor, mai mult de o mie, două mii nu ți-ar da salariu, dar nu mai merge nici cu trei, patru mii, că nici oamenii nu-și mai vând demnitatea atât de ieftin. Așa că a urcat la o sumă destul de mare, 10.000 de euro, și găsește o grămadă care se duc și stau acolo antrenori.

Dar tu nu faci echipa, nu faci schimbările, vii și explici că «așa am gândit eu la pauză, să fac patru schimbări, să dăm viteză echipei»... De ce n-ai dat viteză echipei de la începutul meciului? Cam asta e situația. 

Nimeni nu poate să vină și să-mi spună mie: «Lasă, că mă duc eu, știu eu, văd eu cum îl iau!». Nu iei nimic! Primești echipa, schimbările, asta faci tu acolo”, a spus Panduru, la Orange Sport. 

Dică, stânjenit în studio de analiza necruțătoare a lui Panduru: „Îți cumpără demnitatea cu 10.000 de euro!”
Momentul cu Nicolae Dică și Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Luni, Dică dădea asigurări că nu va accepta niciodată să fie în ipostaza de a face schimbări la pauza meciurilor: „Nu voi face asta niciodată. Ăsta este unul dintre aspectele pe care vreau să le discut marți cu domnul Becali. De data aceasta, mi s-a părut foarte deschis”, a spus tehnicianul, conform sursei citate. 

Dică a mai antrenat-o pe FCSB în perioada 2017-2018 și are trei atuuri importante: patronul îl vede ca pe un „om cuminte”, a reuşit ultima calificare a roş-albaştrilor în grupele unei competiţii europene şi a adus un plus de 12,5 milioane de euro în conturi clubului în precedentul său mandat.

Panduru, fost angajat al lui Becali 

Pentru o scurtă perioadă, în sezonul 2009-2010, Panduru a fost și el angajat la FCSB, în postura de director sportiv, unde a lucrat cu Bergodi și Stoichiță, ca antrenori.

Ionuț Rada, la GSP Live: „E un moment decisiv pentru Dică”

Revenirea lui Dică e un moment important pentru cariera lui, mă refer la modul în care va negocia, la modul în care se va impune. Dacă jucătorii încep să sesizeze unele lucruri, nu va mai avea controlul în fața echipei și nu va mai avea credibilitate. Pentru Dică, așa cum am mai spus, e un moment decisiv pentru cariera lui. Dacă se va întâmpla din nou să iasă discuții, să i se facă echipa, nu va fi deloc bine pentru imaginea lui. Asta dacă va dori să facă în continuare această meserie.

- Ionuț Rada, la GSP Live

Citește și alte știri despre FCSB:

Dialog savuros între Gigi Becali și Florin Tănase » Patronul de la FCSB, ironizat de căpitan: „Mi-a zis că nici dacă primesc 500.000 de euro nu o să fac asta”

VIDEO Gigi Becali l-a anunțat pe Dică la FCSB: „Îi dau libertate până la finalul turului”

EXCLUSIV // VIDEO „Un moment decisiv pentru cariera lui!” » Dică, avertizat după ce a acceptat oferta lui Becali: „Nu va fi deloc bine pentru imaginea lui”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (67)
gazistu
gazistu  •  27 Iulie 2022, 12:57

Adevarul doare!!! aia e, isi asuma ... riduri, par alb, batai crescute ale inimii, etc ... deaia a mers acolo, pt 10.000Euro lunar , nu ca nu mai poate el de FCSB

Ciprian_Birtea
Ciprian_Birtea  •  27 Iulie 2022, 09:31

Panduru vorbește? Da' el n-a făcut la fel când a lucrat la FCSB?

adriann_
adriann_  •  26 Iulie 2022, 22:42
Postat de talpaiadului pe 26 Iulie 2022, 21:23

Nu se ia nimeni dupa ce declara Becali la TV, important e cum arata echipa pe teren: trasee de joc, disciplina, faze fixe, pregatire fizica. Nu conteaza ca-l schimba Becali pe Tanda cu Manda la pauza si dupa aia isi aroga el meritele, mana antrenorului se vede oricum pentru cine se pricepe cat de cat la fotbal. Dica stie foarte bine la ce s-a inhamat si eu unul il apreciez ca vrea sa munceasca chiar si in cele mai grele conditii, e si asta o dovada de caracter. Oricine poate lucra cu un patron ca Diozsegi sau Iftime, dar putini au taria sa-si calce pe mandrie intr-atat incat sa antreneze echipa lui Becali.

E doar o dovada ca are suflet de ***. Atat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează