FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO / EXCLUSIV Cere sancțiuni imediate pentru doi fotbaliști ai Rapidului: „Trebuie luate decizii. E o problemă”

Articol de , - Publicat luni, 01 aprilie 2024 16:31 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 18:20

Nicolae Grigore, selecționerul României U16, a fost invitat, luni, la GSP Live și a comentat ieșirile nervoase ale lui Jayson Papeau și Christoper Braun pe „Ion Oblemenco”, când au fost înlocuiți de Cristiano Bergodi în eșecul suferit de Rapid în fața Universității Craiova, scor 1-2.

Grigore nu e de părere că Bergodi a pierdut vestiarul, dar consideră că Papeau și Braun ar trebui pedepsiți de conducere pentru modul în care au reacționat sâmbătă în drumul spre banca de rezerve.

Ei sunt vedetele Superligii în 2024 » 7 jucători au dat cifrele peste cap: două surprize
CLASAMENT
Ei sunt vedetele Superligii în 2024 » 7 jucători au dat cifrele peste cap: două surprize

VIDEO. Probleme la Rapid? Nicolae Grigore: „Când doi jucători fac același gest, undeva există o problemă”

„Am lucrat cu Cristiano Bergodi, îl cunosc, știu modul său de a se impune în vestiar. Nu cred că vorbim despre o problemă de autoritate. Eu cred că nu întâmplător jucătorii străini au avut astfel de ieșiri...

Sigur nu i-au picat bine aceste ieșiri lui Bergodi. Când doi jucători fac același gest, undeva există o problemă. Niște decizii ar trebui luate în cazul celor doi, nu sunt lucruri normale. Trebuie reglată situația, trebuie purtate niște discuții și soluționate problemele din interior”, a comentat Grigore la GSP Live.

Nicolae Grigore, selecționer România U16, despre...

  • situația de la Rapid: „Clubul a fost destabilizat din cauza episodului cu Daniel Niculae și suporterii. Rapid nu a reușit să aibă continuitate după acel 4-0 cu FCSB. Doar la Rapid e posibil ca antrenorului să îi fie cerut contract pe viață după un succes categoric cu FCSB, iar câteva săptămâni mai târziu să i se ceară demisia. Acesta este ADN-ul clubului. Proiectul de acum al Rapidului este lăudabil, se întâmplă lucruri extraordinare în interior. Totul este la superlativ. Au un lot valoros, dar este foarte complicat să câștigi campionatul la doar 3 ani după promovarea în Liga 1. Dacă vor ajunge în cupele europene, este un progres față de sezonul trecut”
  • Universitatea Craiova - Rapid 2-1: „E genul de meci pe care doar Rapid îl poate face. Și pe vremea noastră am avut meciuri asemănătoare, când puteam câștiga cu 3-0 și s-a terminat 3-3. O explicație poate fi relaxarea jucătorilor, având superioritate și pe tabelă, și numerică. La 1-1, rapidiștilor le-a fost foarte greu să-și regăsească concentrarea. Craiova a venit din spate, cu entuziasm, ajutată și de spectatori. Am avut și noi un meci asemănător, cu CFR Cluj, pe Giulești, în care am fost conduși cu 2-0 la pauză și am câștigat cu 3-2. Am intrat la pauză și am înscris două goluri. Oros a fost eliminat prin minutul 30, CFR a avut 2-0 și am întors. De-aia spun că doar Rapidul poate face asemenea meciuri. Uneori este extaz, alteori agonie”
  • Cristiano Bergodi: „Mie îmi transmite căldură, sinceritate. Nu cred că a pierdut vestiarul. Bergodi este încă în obiectiv, nu văd sensul de a-l schimba în plin campionat. Deranjantă pentru suporteri a fost eliminarea din Cupa României, unde strategia nu a fost cea mai potrivită. Au mers cu rezervele la CSA Steaua, un meci facil, apoi au avut meci decisiv cu CFR Cluj pentru calificare. Întotdeauna Cupa a fost un obiectiv la Rapid”

În prezent selecționer al României U16, Nicolae Grigore a fost jucătorul Rapidului în perioadele 2004-2009 și 2010-2013. În intervalul decembrie 2020 - martie 2021, Grigore a antrenat formația alb-vișinie.

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Nicolae Grigore

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole despre Rapid:

Gigi Becali, după ce a văzut imaginile senzaționale cu Dan Șucu printre fani: „Te duci, faci, dregi, mănânci parizer și te întorci disprețuit. Nu mai bine stau în pat?”
FCSB
Gigi Becali, după ce a văzut imaginile senzaționale cu Dan Șucu printre fani: „Te duci, faci, dregi, mănânci parizer și te întorci disprețuit. Nu mai bine stau în pat?”
Campionat încheiat? Nu s-a mai întâmplat NICIODATĂ așa ceva în istoria primei ligi
PLAY-OFF
Campionat încheiat? Nu s-a mai întâmplat NICIODATĂ așa ceva în istoria primei ligi

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
mereugigist
mereugigist  •  01 Aprilie 2024, 21:26
Postat de freddy pe 01 Aprilie 2024, 18:20

Venim! :))))))

Peste Silkeborg? Cum stați cu plasa?

freddy
freddy  •  01 Aprilie 2024, 18:20

Venim! :))))))

bozo76
bozo76  •  01 Aprilie 2024, 16:50

Poate se face loc pt Albu si Borza

Vezi toate comentariile (6)
Comentează