FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Nicolo Napoli e „nașul” lui Gică Hagi: „Sperăm să luăm cel puțin un punct”

Articol de - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 16:10 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 16:15

Nicolo Napoli, 59 de ani, antrenorul nou-promovatei FCU Craiova, este încrezător înaintea partidei cu Farul Constanța, programată luni, de la ora 20:00, la Ovidiu. 

Italianul nu a pierdut niciodată împotriva lui Gică Hagi, două victorii și două egaluri, și a primit un singur gol.

Dinamo aduce atacant din Ligue 2!
DINAMO
Dinamo aduce atacant din Ligue 2!

Nicolo Napoli e „nașul” lui Gică Hagi

„Suntem pregătiți să facem un joc bun, avem nevoie de puncte. Sper să câștig și de data asta împotriva lui Hagi. Am câștigat de două ori la Ovidiu cu Poli Iași. Vom juca la victorie, ca de fiecare dată, și sperăm să luăm cel puțin un punct. Important este ca băieții să dea sută la sută pe teren”, a declarat tehnicianul italian, pentru GSP.ro.

Va fi al al cincilea duel Nicolo Napoli contra Gică Hagi. Bilanțul este favorabil fostului fundaș al lui Juventus Torino, care pe vremea când o pregătea pe Poli Iași a învins de două ori Viitorul, la Ovidiu, 3-0 (20 februarie 2015) și 2-1 (13 februarie 2016). Celelalte două partide s-au disputat în Copou și s-au terminat 0-0.

Nicolo Napoli, aflat la al optulea mandat pe banca echipei lui Adrian Mititelu, mizează pe susținerea fanilor olteni, care și-au anunțat prezența la meci: „Sper să vină în număr cât mai mare și să încurajeaze echipa, nu să mă insulte pe mine. Asta e echipa Craiovei, toți avem același scop, salvarea de la retrogradare. 

Este un meci foarte dificil, iar aportul suporterilor noștri poate ajuta jucătorii să obțină un rezultat bun, care să ne mulțumească atât pe noi, cât și pe ei”.

Nu avem probleme de lot. Ne-am pregătit bine și sper că băieții au înțeles ce vreau de la ei. Farul e o echipă puternică, cu un joc de posesie foarte bun și schimbări de direcție rapide. Trebuie să stăm foarte bine în teren 

- Nicolo Napoli, antrenor FCU Craiova

Gică Hagi: „A jucat de la egal la egal cu orice echipă”

În tur, la Craiova, a fost 1-1 (Bălan 48 / Ad. Petre 83 - penalty). Acum, Farul nu concepe alt rezultat decât victoria. Trupa lui Gică Hagi are ca obiectiv calificarea în play-off.

„Am speranțe că vom câștiga. Jucăm acasă un meci greu cu o echipă care a crescut de la meci la meci, care arată bine, cu mult talent mult în lot. A jucat de la egal la egal cu orice echipă. Știu că va fi greu să-i desfacem, să ne impunem, dar am speranța că reuși să câștigăm cele trei puncte importante. 

Mai sunt puține meciuri până vom vedea cine va fi în play-off sau în play-out. Obiectivul nostru este să dominăm, să ne impunem stilul nostru de joc arătat în prima parte a campionatului”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă premergătoare partidei cu FCU Craiova.

Hagi nu poate conta pe atacanții Adrian Petre, „la domiciliu”, și Robert Moldoveanu, devenit incert după ce a acuzat probleme medicale la ultimul meci de pregătire. 

Va purta o mască de protecție, dar vom vedea dacă va face parte din lot pentru meciul de luni”, a precizat Gică Hagi despre situația lui Moldoveanu.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dan Petrescu elogiază un jucător de la FCSB înainte de meciul direct: „Cel mai bun din România!”

Dinamo aduce un nou atacant! » Toate detaliile despre ultimul transfer al „câinilor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
tivireli
tivireli  •  23 Ianuarie 2022, 22:58

Imi pare rau pentru Nicolo, dar surpriza din partea acestor așa ziși suporteri „Peluza Sud”, vânduți pe 30 de galbeni, va fi că vin pentru a sprijini invingerea echipei FCU. Iși vor arăta fața de trădători și necivilizați, conduși de câțiva oameni „certați” cu lumea reală. Trebuie găsită soluția de ai pune la punct, pentru că incurcă evoluția echipei.

10207202405083487
Nanu Daniel  •  23 Ianuarie 2022, 20:52
Postat de oltenia pe 23 Ianuarie 2022, 17:05

mandatul cu numarul 1 la OLTENIA FCU sau cu numarul 9 la U Craiova (CS "U" Craova fuziune prin absorbtie si asa suporteri nu mai are o poate da dar sunt incurcate lucrurile cu banii aia exagerat de multi pe pamantul blocurilor din craiovita ....cum sa dai asa bani lu Piturca ....decat sa ia Piturca 7 milioane de la stat din banii aia mai bine sa nu mai primeasca Mititelu nimic de la stat de acolo, ar fi culmea ma cine este Piturca inventatorul Craiovei Craiovitei Stiintei Tehncii ??? fondul proprietatea asta a saracit romania s-au scos miliarde din tara pe pamanturi care nu mai puteau fi logic recuperate in nicio tara decat intr-o colonie

*** mai esti bai baiatule ! :) Tu esti ala care tot abereaza cu reinfiintarea echipei Oltenia Craiova (...culori rosu-negru) pe toate site-urile. De cativa ani buni. Cand era o singura echipa in Craiova o tot bagai pe asta cu Oltenia Craiova cum ca ar fi fost prima echipa a Craiovei si ... adevarata si ca trebuie reincalzita ciorba. Acum ca ai doua, ce te faci ? Credeam ca ai disparut. :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

morisca_11
morisca_11  •  23 Ianuarie 2022, 19:02

Trica unde esti ? Fii pe faza tu urmezi sa antrenezi la mititei , cam in doua saptamani o sa fii iar antrenor la fcu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează