FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL 0-3

Ce îl nemulțumește pe Nicolo Napoli după Poli Iași - Viitorul 0-3 + ce a declarat Cătălin Anghel

Nicolo Napoli. Sursă foto: Facebook Poli Iași
Nicolo Napoli. Sursă foto: Facebook Poli Iași

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2021 16:54 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 17:21

Nicolo Napoli (59 de ani), antrenorul celor de la Poli Iași, spune că unul dintre cele două penalty-uri primite de Viitorul în meciul din Copou a fost dictat în mod eronat.

Deși echipa sa se situează pe ultimul loc în Liga 1, tehnicianul italian își menține optimismul și speră că Poli va reuși să ajungă pe loc de baraj la finalul play-out-ului. 

„Cred că unul dintre penalty-uri, al doilea, nu a fost. Avem șanse să ajungem la baraj. Avem meciuri grele, pe care trebuie să le câștigăm. Sunt meciuri la trei zile, la patru zile. Avem puțin timp de recuperare. Nu sunt scuze, dar e foarte greu”, a spus Napoli, la Look Sport+. 

Poli Iași - Viitorul 0-3 » Dobrogenii respiră după victoria categorică din „Copou”. Poli, tot mai aproape de retrogradare
Poli Iași - Viitorul 0-3
Poli Iași - Viitorul 0-3 » Dobrogenii respiră după victoria categorică din „Copou”. Poli, tot mai aproape de retrogradare

Cătălin Anghel, antrenor Viitorul: „Exista un blocaj în echipa noastră”

Sunt bucuros că jucătorii au marcat de trei ori, exista un blocaj. Sunt bucuros că ne-a ieșit ceea ce am pregătit. Victoria și cele trei goluri de astăzi sunt foarte meritate. E un program infernal și nu este ușor. Facem foarte mulți kilometri. Toată lumea va spune că aceasta este meseria noastră, dar ne este greu. 

Suntem unde suntem, e normal să ne facem probleme pentru retrogradare. Dar, dacă reușești să câștigi două meciuri la rând, reușești să urci. Cred că totul se va decide în ultima etapă. Încercăm să ne salvăm de la retrogradare și vom da totul pentru asta 

- Cătălin Anghel, antrenor Viitorul

VIDEO Ciprian Paraschiv: „Suntem al doilea oraș al țării, dar avem un buget de mizerie”

Citește și alte știri din Liga 1: 

Decizie în cazul depunctării Astrei! FRF a făcut anunțul

Thomas Neubert, tras la răspundere: „Dezastru! Ceva nu miroase bine la FCSB”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
dobrescum204
dobrescum204  •  29 Aprilie 2021, 18:24

Luni 26 aprilie 0ra 14,32, articol scris de cine altul decât de prostul copiilor, râureanu : "Nicolo Napoli a demisionat din funcţia de antrenor al lui Poli Iaşi".

enigmaticul
enigmaticul  •  29 Aprilie 2021, 18:16

Ăștia nu joiacă nimic dar vor să rămână în Liga 1 !! Pentru ce? Ia vedeți-vă voi de alte treburi și lăsați sportul ăsta că nu-i pentru voi!! Oricum, Primăria Iași nu va mai suporta cheltuielile voastre, iar voi nu jucați nimic! Speranțe de salvare sunt de 2 bani, așa că ......

212275316927096
Rodica Maftei  •  29 Aprilie 2021, 18:07

Bine, un penalty a fost acordat eronat, dar fără el scorul devine 0 -2; așa ești mulțumit, antrenor *** ce ești?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează