FOTBAL  »  LIGA 1  »  SCOTIA / STRANIERI

Niculae poate juca!

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2007 00:00

Ieri, Marius Niculae a primit permisul de munca si va debuta simbata la Inverness. Refuzat initial de autoritatile britanice, pentru ca nu a jucat in 75 la suta din meciurile "nationalei" in ultimii doi ani, Marius Niculae (foto) a obtinut totusi permisul de munca.

Ieri, in timpul audierii de o ora, atacantul in virsta de 26 de ani a sustinut ca s-a transferat la Inverness tocmai ca sa reintre in circuitul selectionatei. Iar Comisia de Apel a acceptat explicatia.
Aflind raspunsul pozitiv, Niculae a multumit suporterilor: 1.700, inclusiv din Australia si Canada, il sprijinisera intr-o petitie online foarte importanta. "Sint incintat. Ma pot concentra in sfirsit la fotbal. Le sint recunoscator fanilor si sper sa-i rasplatesc cu multe goluri".

Presedintele clubului, Alan Savage, a declarat: "Marius a facut o impresie buna la audiere. A spus ca Inverness nu e doar un proiect pe termen scurt, ci o echipa care-l va propulsa din nou la <nationala>. Cit am asteptat, ne-am ros unghiile de nervi". Savage a completat: "Marius va debuta, probabil, chiar simbata, cu Motherwell. Managerul Christie a subliniat ca este un jucator cu calitati demostrate, pe care nu-l puteam gasi in Scotia".

Playtech: BOMBA din România care REVINE la TV, după ani de zile! E una dintre cele mai senzuale femei din România. FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează