FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO, LUNI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Niculescu pune stop! I-a avertizat pe jucători azi: "E ultima oară când accept așa ceva. Trebuie să înțeleagă!" » Cum comentează venirea lui Grozav

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 10:31

Claudiu Niculescu, noul tehnician al celor de la Dinamo, a susținut azi o conferință de presă în care a prefațat duelul de luni cu FC Botoșani, dar a comentat și ultimul transfer al "câinilor", Gicu Grozav. 

"Gicu e un jucător pe care eu mi l-am dorit foarte mult. Nu doar pentru că îl cunosc foarte bine, ci și pentru că îi cunosc foarte bine caracterul. E un fotbalist de mare valoare, cu siguranță va ajuta această echipă. Mă bucur că am reușit să finalizăm negocierile cu Gicu și nu ne rămâne decât să dăm drumul la treabă.

În proporție de 85-90%, Gicu va fi la maximă capacitate fizică abia după perioada de întrerupere din campionat. Se va antrena suplimentar alături de un preparator fizic, trebuie să ajute cât mai repede echipa. Sunt convins că va ajuta echipa noastră, dar și echipa națională. Soarta a făcut să ne întâlnim din nou. Mi-ar fi teamă de un singur lucru, să nu se accidenteze acum la început. E puțin în urmă cu pregătirea fizică, dar cred că va fi în lot pentru meciul de la Botoșani.

Grozav e un jucător care poate fi determinant pentru orice club, dar echipa trebuie să joace. Trebuie să fim o echipă, nu să ne bazăm pe individualități. Le-am transmis în această săptămână acest lucru băieților", a spus Niculescu.

"Nu mai accept jumătăți de măsură"

Clau-gol a mai spus că le-a transmis un mesaj extrem de important jucătorilor după prestațiile  modeste din acest campionat. 

"În pauza competițională vom pune la punct foarte multe lucruri. Nu mai accept jumătăți de măsură când e vorba de acest club, le-am transmis clar acest lucru. Nu accept ca jucătorii să se mai complacă în această situație. Accept ca un jucător să aibă o zi proastă, dar nu accept să nu dea totul pentru acest club. Nu accept lipsa de atitudine și determinare. Jucătorii vor trebui să-mi arate pe teren și la antrenament că merită să joace la această echipă", a declarat Niculescu. 

...despre următorul meci din campionat: "La Botoșani va fi un meci de care pe care, se întâlnesc două echipe care suferă. Noi trebuie să începem alt campionat începând de luni. Trebuie să câștigăm acolo, asta le-am transmis jucătorilor. Cu o victorie la Botoșani, am putea construi în liniște perioada ce urmează."

...despre Cătălin Hîldan, de la a cărui moarte se împlinesc azi 18 ani: "Jucătorii români trebuie să înțeleagă cel mai bine ce a însemnat Cătălin Hîldan pentru acest club. E o zi tristă pentru toți dinamoviștii și e extrem de important că suporterii acestui club nu l-au uitat".

...despre decizia lui Grozav de a prelua tricoul cu numărul 7: "Orice jucător are nevoie de un fel de superstiție, e de înțeles. Și eu aveam obsesia să joc cu numărul 9 în carieră, dar nu mi-a ieșit mereu. E bine că Deian Sorescu a înțeles, n-a fost absolut nicio problemă". 

 

Imagini de la antrenamentul de azi al lui Dinamo ▶ http://bit.ly/2yg1Js6 Niculescu pune STOP! --->>> http://bit.ly/2yg1Js6

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Vineri, 5 Octombrie 2018

Vezi și : EXCLUSIV Reacție dură după plecarea lui Dănciulescu de la Dinamo: ”Negoiță n-are camere de hotel câte goluri a dat el!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
rocky2
rocky2  •  05 Octombrie 2018, 14:59
Postat de apollon pe 05 Octombrie 2018, 12:55

Andone l-a reprofilat mijlocas si a dat randament, cred ca în acea perioada a fost selectionat si la Nationala. Ce s-a întâmplat oare între timp...

S-a crezut vedeta...

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  05 Octombrie 2018, 14:01

niculescu ar trebui sa se orienteze d p acum dupa un fundas central adevarat cu experienta gen lee addy jucator d ambele picioare , liber d contract !!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  05 Octombrie 2018, 13:09
Postat de magic4ever pe 05 Octombrie 2018, 12:01

Hanca ar trebui reprofilat iar fundas dreapta...in atac si la mijloc nu prea are unde sa joace

eu am apucat sa-l vad si fundas dreapta...e dezastru. rezerva si asta e...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează