FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

El e cea mai mare pierdere pentru Universitatea Craiova! Pe cine trebuie să regrete Rădoi

Dintre toate absențele CS Universității Craiova, cu accidentați, suspendați de Mirel Rădoi sau din cauza cumulului de galbene, cel mai mult cântărește a căpitanului Nicușor Bancu
Dintre toate absențele CS Universității Craiova, cu accidentați, suspendați de Mirel Rădoi sau din cauza cumulului de galbene, cel mai mult cântărește a căpitanului Nicușor Bancu

Articol de - Publicat joi, 17 noiembrie 2022 17:07 / Actualizat joi, 17 noiembrie 2022 17:30

Dintre toate absențele CS Universității Craiova, cu accidentați, suspendați de Mirel Rădoi sau din cauza cumulului de galbene, cel mai mult cântărește a căpitanului Nicușor Bancu. E primul la majoritatea indicilor de performanță InStat.

Nicușor Bancu a fost operat azi la clinica Villa Stuart, din Roma, de celebrul chirurg ortoped italian Pier Paolo Mariani. Victima unei rupturi de ligamente încrucișate la genunchiul stâng, căpitanul Universității Craiova va sta pe tușă în jurul a 6 luni, dacă recuperarea va decurge normal. O absență ce, privită prin ochii cifrelor InStat, pare că va avea cel mai mare impact asupra jocului echipei.

A lucrat și cu Becali, și cu Mititelu, iar acum spune cum poate să supraviețuiască un fotbalist unor astfel de patroni: „La asta se uită ei”
GALA GSP 2022
A lucrat și cu Becali, și cu Mititelu, iar acum spune cum poate să supraviețuiască un fotbalist unor astfel de patroni: „La asta se uită ei”

Nicușor Bancu e cea mai mare pierdere pentru Universitatea Craiova

Mirel Rădoi i-a suspendat pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Ionuț Vînă și Sergiu Hanca, Bogdan Mitrea și Ștefan Baiaram vor lipsi cu Chindia (29 noiembrie) din cauza cumulului de „galbene”, Silva și Rivaldinho sunt accidentați. Însă dintre toți aceștia, doar Ivan se apropie cât de cât de performanțele lui „Bancone”. Fundașul stânga în vârstă de 30 de ani este primul la nu mai puțin de 4 capitole, dintr-un total de șase, considerate importante de InStat!

Bancu are cel mai bun index InStat (oglindește cel mai fidel toate performanțele unui fotbalist) din lotul aflat la dispoziția antrenorului Mirel Rădoi: 242. Dintre coechipierii amintiți mai sus, doar Silva și Mitrea sunt în Top 5, pe pozițiile 4, respectiv 5. Căpitanul juveților mai apare în frunte la „șanse create”, 23, cu trei mai multe decât au reușit să producă împreună superofensivii Ivan și Baiaram, la „pase-cheie reușite”, 18, mai multe decât Baiaram, Ivan și Rivaldinho la un loc (16). De asemenea, el conduce și topul „centrărilor reușite”, cu 29, în condițiile în care Ivan (8) și Hanca (7) strâng împreună jumătate!

Al doilea în ordinea „greutății”, conform ierarhiilor InStat, este Andrei Ivan. Atacantul acuzat de Mirel Rădoi că simulează prea mult este primul la „goluri înscrise” (6) și la „șuturi pe poartă” (18). Sunt singurele capitole la care căpitanul juveților lipsește din Top 5.

1,7 milioane de euroe cota de piață a lui Nicușor Bancu, pe transfermarkt.de. Al doilea cel mai valoros jucător al Universității, după Andrei Ivan, apreciat la 2 milioane de euro

30 iunie 2024e data la care-i expiră lui Bancu acordul cu CSU Craiova

Index InStat

1. N. Bancu242
2. P. Papp234
3. B. Vătăjelu232
4. R. Silva231
5. B. Mitrea231

Goluri

1. A. Ivan6
2. S. Baiaram4
3. A. Cretu3
4. J. Markovic2
5. Gustavo2

Șanse create

1. N. Bancu23
2. A. Roguljic13
3. S. Baiaram11
4. A. Ivan9
5. J. Markovic7

Șuturi pe poartă (procent din totalul șuturilor)

1. A. Ivan18 (41%)
2. J. Markovic17 (47%)
3. S. Baiaram14 (47%)
4. A. Roguljic10 (48%)
5. A. Crețu10 (29%)

Pase-cheie reușite

1. N. Bancu18
2. S. Baiaram6
3. A. Ivan6
4. S. Hanca5
5. Rivaldinho4

Centrări reușite (procent din totalul centrărilor)

1. N. Bancu29 (36%)
2. M. Căpățînă16 (37%)
3. B. Vătăjelu13 (25%)
4. A. Ivan8 (30%)
5. S. Hanca7 (30%)

VIDEO. Ciprian Marica, despre Mirel Rădoi: „Încearcă să transmită o lecție”

Mai multe știri despre CS Universitatea Craiova:

Nicușor Bancu, operat cu succes după accidentarea din meciul cu Rapid

Nu e prima dată când Andrei Ivan o comite » Și Edi Iordănescu a pățit-o cu atacantul oltean!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  18 Noiembrie 2022, 19:12
Postat de 1.fcu pe 17 Noiembrie 2022, 19:51

Poate pt CS Mogosoaia, nu Univ Craiova =)))

***… neica: mergi la scoala, învață sa citesti si apoi vezi cine e Universitatea Craiova… am vazut ca tot postezi pe la Feceu despre Stiinta… ce treaba au aia cu Universitatea.. numai tu si inchipuirile bezmetice ale lui mititelu stiti… la el e explicabil: păcălește o mana de oameni sa ii dea bani pe bilete mințind-i ca joaca Universitatea Craiova… la tine… inexplicabil.. sau poate șlapii din picioarele tale pot spune ce e in tartacutza ta…. Dar oricum nu ne intereseaza. Niciodata nu am fost interesat de vid… nu vad de ce m-ai interesa tu acum..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dandana
dandana  •  18 Noiembrie 2022, 09:52

Din păcate la Craiova predomină vânzarea, și sunt impusi anumiți jucători precum Bairam care mi se pare doar un fițos, și Markovici care atunci când o da peste 15 goluri cum zicea rotaru se numește niciodată. Este de careu, iar lui în trebuie pastori foarte buni, și cum îl avem foar pe Nistor cu pase în spate, și de multe ori și alea sunt recuperate de adversari. Este greu la Craiova, Becali este mic copil pe lângă Rotaru și Cîrțu. Măcar Becali investește, Craiova doar vinde și se face ca plouă sa uite suporteri ca au luat bani pe x și y. Și tot ei sunt pe minus se pare, dar cât ați investit dacă ați luat peste 50 milioane din transferuri, sponsori și televiziuni? Becali măcar spune ca vrea să câștige bani, ăștia spun mereu ca vreau performațe. Unde performanțe când vrei sa scapi de jilucator ca Roguljici. El ne-a scos de câteva ori din *** intrând pe parcurs. Mulțe echipe au așa ceva, dar nu scapă de ei și îl lasă pe Bairam care zici ca este Bănel Nicoliță care alerga degeaba pe la steaua, ratează incredibil de mult. Și totuși este impus în teren. Pai Bairam, markovici și chiar Ivan sunt pe teren doar sa fie. Joaca bine sau nu, ei trebuie sa joace. Și ne mirăm de ce Craiova ia bătaie mai mereu, de ce apărători sunt în pericol. Pentru ca sunt vedete și ei nu aleargă și în apărare dar apărarea sa alerge sa le dea pase lor de gol. Este urât ce se întâmplă la Craiova...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dandana
dandana  •  18 Noiembrie 2022, 09:37
Postat de caravela.. pe 17 Noiembrie 2022, 19:10

sa plece radoi, asta ar fi un castig.

Nu cred ca Rădoi este de vină! Și toți jucători care sunt prea cocolositi. Am pe cineva în club, și îți spun sigur ca revolta a fost la antrenamente ca era prea greu. Dar cum să-l pui pe Markovici sau Ivan sa alerge. Asta este durerea la Craiova, toți se cred vedete, și nu i-a scos afară, și pur și simplu la acel meci să-i pedepsească. Ne trebuie un antrenor dur dacă vrem sa câștigăm odată campionatul, dacă nu ne vom mulțumi la infinit sa luam un loc 3 și sa ieșim din prima din Europa

Vezi toate comentariile (9)
Comentează