FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nimeni de la Steaua! :( Clubul din Ghencea a trimis doar o coroană de flori la înmormîntarea lui Lucian Bălan

Articol de , - Publicat duminica, 15 noiembrie 2015 00:00

Lucian Bălan a fost înmormîntat ieri, la Cavnic. Echipa la care a făcut istorie n-a avut nici un reprezentant

Frig şi lume puţină la înmormîntarea fostului cîștigător al Cupei Campionilor Europeni și al Supercupei Europei, Lucian Bălan, care a decis să încheie socotelile cu viaţa la doar 56 de ani. El a fost condus ieri pe ultimul drum de familie, de cîțiva prieteni, de fotbaliştii formaţiei FCM Baia Mare şi de autorităţi locale.

Printre cei care i-au adus un ultim omagiu s-a numărat şi arbitrul Cristian Balaj, care a depus o coroană la mormîntul lui Bălan din partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal din Baia Mare. Steaua însă n-a avut nici un reprezentant, a trimis numai o coroană de flori. La fel şi Federaţia Română de Fotbal.

"Din păcate, trăim doar din amintiri şi din performanţele pe care le-au făcut sportivii şi fotbaliştii români de-a lungul anilor. Lucian Bălan a fost un om excepţional și un jucător care vă rămîne în istoria fotbalului românesc. Pentru că tot este la modă subiectul legat de Steaua şi de CSA, pot spune că Lucică a făcut mult mai mult pentru Armată decît i s-a oferit în schimb. Dumnezeu să-l ierte!", a spus Balaj.

"Vă iubesc pe toți și vă îmbrățișez, dar aceasta e dorința mea!"
Lucian Bălan, în biletul de adio

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (51)
zecs93
zecs93  •  18 Noiembrie 2015, 22:08
Postat de de_pe_tarnave pe 15 Noiembrie 2015, 15:08

Gigi ca Gigi, da unde au fost papagalii aia de colegi de echipa? Fumos gestul lui Balaj. La sinucigasi popa nu vine sa-ti faca slujba, dar in foto se vad 2 prapori !!

zicea bumbescu ca nu sa sinucis, doar a luat o doza prea mare de medicamente in necunostinta de cauza altfel ca i-a daunat decesul, deci se poate spune daca e adevarat ca a fost un accident altfel ca sinuciderea nu exista !!! Cu toate astea, eu nu cred ipoteza lui Bumbescu pentru ca Lucian Balan a mai avut alte 2 tentativa ( parca 2 au mai fost) de sinucidere, deci ma cam indoiesc ca asta a fost un accident !!!

zecs93
zecs93  •  18 Noiembrie 2015, 21:55

rusine fcsbistilor, sa mai zica de Dinamo ca noi nu ne respectam legendele cand la ei nu se duce nimeni nici macar cand ii ingroapa, rusine fcsb-*** !!! Dumnezeu sa-l ierte pe Lucian Balan !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

copacabana_70
copacabana_70  •  15 Noiembrie 2015, 22:51

Rusine !!!Marius Lacatus,Stefan Iovan,Helmuth Dukadam,Miodrag Belodedici,Ilie Barbulescu,Adrian Bumbescu,Mihail Majearu,Gabi Balint,Marin Radu II,Ladislau Boloni,Tudorel Stoica,Victor Piturca,Anton Weissenbacher,Anghel Iordanescu,Emerich Jenei si restul staffului Stelei de atunci...Rușineeeee!!!!! Trebuia sa fiti langa el pe ultimul drum...v-a fost coleg,prieten...ce oameni sunteti????

Vezi toate comentariile (51)
Comentează