FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Noi detalii despre situația lui Marica: "Nu a simțit o durere pronunțată, cum a fost cu Dinamo"

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 12:29

Mihai Stoica a vorbit despre accidentările lui Ciprian Marica și Marko Momcilovici de la meciul câștigat cu Pandurii, scor 1-0. De asemenea, directorul sportiv al Stelei a postat și un mesaj pe Facebook prin care le cere fanilor să vină la stadion duminică. 

"Ciprian nu a simţit o durere pronunţată, aşa cum s-a întâmplat cu Dinamo. Și-a dorit enorm să revină. A plecat în Emirate, a făcut tot ce a putut să revină cât mai repede pe teren.

S-a simțit bine, s-a antrenat bine și e un jucător de care avem mare nevoie. Este un băiat admirabil, exemplul lui a fost dat în vestiar de Laurențiu Reghecampf.

E un jucător ajuns la 30 de ani, are o situație financiară excepțională. Putea să stea să aștepte să revină, dar s-a grăbit să revină ca să joace fotbal și vrea să ajute Steaua în primul rând, chiar dacă e la mijloc și echipa națională", a declarat Mihai Stoica la Digi.

...despre Momcilovici: "Sper să nu fie ceva grav cu Marica, așa cum sper să nu fie ceva grav nici la Momcilovic, care e un jucător foarte important".

 

Convertorul inca functioneaza. Toate atacurile impotriva noastra se transforma in energie. Energie care ne ajuta sa...

Posted by Meme Stoica on Thursday, 31 March 2016

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  31 Martie 2016, 16:32

Cu greu imi pot stapani lacrimileeeeee...

960568447311335
Tincu Catalin  •  31 Martie 2016, 15:43

Deja am alergie la articolele cu Marica

1629280413960765
Ioana Maria  •  31 Martie 2016, 14:47

multumesc Doamne sper sa l mai vad jucand fotbal peste 5 ani la olld

Vezi toate comentariile (7)
Comentează