FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Noi dezvăluiri despre împrumutul FCSB-ului către Astra » Gigi Becali: „Am luat banii cu dobândă”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 20:07

Gigi Becali a ținut să facă noi referiri la împrumutul pe care l-a făcut Astrei Giurgiu. Pe lângă faptul că a anunțat că banii au fost returnați, patronul FCSB a dezvăluit că pentru acei bani împrumutați a existat dobândă.

Toate împrumuturile au fost date cu dobândă. Cea mai mare din câte se putea. Am luat banii, dar i-am luat cu dobândă. 20% pe an e dobânda, noi am luat pentru 3 sau 4 luni câteva mii de euro. Am dat cu dobândă, credeți-mă!, tocmai pentru a nu exista discuții”, a zi Gigi Becali la TV Digi Sport.

Meciul Astra- FCSB, scor 0-2, a ajuns la Comisia de Disciplină. Motivul: contextul straniu al partidei din etapa trecută, cu FCSB creditor al adversarului. Gazeta a dezvăluit în urmă cu o lună existența unui împrumut de 300.000 de euro din partea bucureștenilor către giurgiuveni. Ziarul a publicat recent documente legate de alte două credite. FCSB i-a mai transferat clubului de la Dunăre 300.000 de euro o dată plus încă 100.000 de euro. În total, 1,7 milioane de euro cu care învingătoarea o împrumutase pe învinsă înaintea partidei!

INCREDIBIL! Gigi Becali, finanțator principal la Astra. Gazeta a descoperit alte împrumuturi pe ascuns către echipa suspectată că a blătuit meciul cu FCSB

LPF GIREAZĂ, FRF INVESTIGHEAZĂ

Instituțiile care conduc prima ligă de fotbal se bat cap în cap în cazul acesta. Liga a înregistrat creanța FCSB și a fost chiar parte în afacere, din moment ce LPF urma să vireze către clubul lui Becali banii pe care Astra îi datora lui Gigi. Ligii Profesioniste nu i s-a părut, așadar, nimic în neregulă. Federația contrazice judecata asta, s-a sesizat și a trimis cazul către Comisia de Disciplină.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Veste-șoc: FRF anchetează Astra și FCSB! Totul s-a făcut la inițiativa Craiovei: „Gigi Becali încalcă integritatea!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
martinpen
martinpen  •  02 Aprilie 2019, 09:48

Bai Gigi, tu pe cine pacalesti? Ai dat cu imprumut bani Astrei, banii iti vor fi returnati de LPF din drepturile TV cuvenite Astrei, dar cine va plati dobanda aia cu care te lauzi? Oricum drepturile TV ale Astrei nu acopera imprumutul, Astra nu are bani, altfel nu vad ce rol are imprumutul, asta e o afacere proasta, sau banii sunt pentru altceva?

minell73
minell73  •  02 Aprilie 2019, 07:51
Postat de Abigail Laslas pe 01 Aprilie 2019, 22:11

nu, nu-i clar, esti confuz si ridicol, nu tii minte de la un post la altul ce scrii, probabil scrii dupa dictare. si btw, nici o nationala din lume n-are stadion propriu. sau zi si noua, care-i stadionul construit pentru nationala Germaniei?

*** ce *** făcuși bre? Iar ai intrat in polemici cu baietii? Sper sa fi treaz,ca altfel e nasol sa te iei in gura cu altii. *** ......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gerularupeimana
gerularupeimana  •  02 Aprilie 2019, 07:31

Daca LPF nu a avut nimic impotriva inseamna ca activitatea nu este interzisa de regulament. Cum pana mea e posibil asa ceva? Deci o echipa plateste salariile jucatorilor alte echipe cu care are meciuri directe.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează
Close