FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noi informații despre dosarul în care Negoiță trebuie să plătească 100.000 de euro către Bărboianu: "Eram prin oraș și mi-a sunat telefonul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 10:28

Ștefan Bărboianu, 30 de ani, a câștigat în prima instanță civilă procesul împotriva lui Ionuț Negoiță, după ce finanțatorul lui Dinamo l-a acuzat într-o conferință de presă că a trântit meciul cu Steaua (1-3) din 3 mai 2015.

Fotbalistul care joacă acum la Concordia Chiajna susține că a făcut recurs la Curtea de Apel și așteaptă o decizie favorabilă, oferind mai multe informații.

"Am făcut recurs la decizia de la Curtea de Apel, dar se pare că durează foarte mult. Au trecut 3 ani. Mi-a zis avocatul că o să dureze, dar n-am știut că va dura atât de mult. În primă instanță am câștigat 100.000 de euro, apoi am făcut recurs și eu, dar și domnul Negoiță.

În a doua instanță mi s-a dat dreptate, dar cu o sumă mult mai mică, doar 6.000 de euro. Nu contează. Nu banii au fost factorul principal. Am vrut să vadă lumea că n-am făcut nimic necurat la acel meci, ci a fost doar o greșeală fotbalistică. De atunci n-am mai discutat cu domnul Negoiță. Timpul le vindecă pe toate, acum parcă mi-a mai trecut", a declarat Bărboianu la TV Digi Sport.

"La momentul respectiv eram prin oraș și mă sună mama și mă întreabă ce am făcut. M-a întrebat dacă mă uit la televizor și mi-a zis că lumea a înnebunit că «nu știu ce ai făcut tu la meciul cu Steaua». I-am zis să fie liniștită că eu pun capul pe pernă liniștit"
Ștefan Bărboianu

Declarația lui Negoiță din 2015:

”Nedelcearu a jucat excelent. Îmi vorbea toată lumea de tinerețe, de emoții. Cum a putut el să joace bine, iar Bărboianu să facă două faulturi clare în fața arbitrului? Vorbim de golănie, de ticăloșie. Nu vorbim de despărțire amiabilă, a fost dat afară.

Măselele stricate trebuie date afară. Vă aduceți aminte când Mititelu a zis că e un trădător? A avut dreptate Mititelu și am auzit și de la alții. Și-a trădat colegii, a trădat tot ce înseamnă suflarea dinamovistă. De ce?”, declara Ionuț Negoiță la acel moment.

”ȘTIU CINE, ȘTIU LOCUL, ȘTIU SUMA!”

Patronul lui Dinamo susținea că Bărboianu ar fi fost plătit să greșească în favoarea Stelei și că va mărturisi totul autorităților: ”Știu cine, știu locul, știu și despre cât e vorba. Le voi spune în fața autorităților, nu public. Fiecare jucător care va veni la Dinamo va fi bine verificat de acum înainte.

Din păcate, mai sunt jucători ca el în fotbalul românesc. Poate vreun fraier ca mine să-l mai ia pe Bărboianu, dar nu cred că va mai juca fotbal. Ticăloșii ca el nu vor mai juca fotbal”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
zecs93
zecs93  •  07 Septembrie 2018, 00:46

Doar asa mai scoate si negoita bani din buzunar, pentru ca e o lephhra ordi11nara sper sa-l seaca de bani barboianu, chiar daca e un blatist dovedit si ala, sa ne aducem aminte autogolul din supercupa cu steaua de la brasov cand au castigat m11zeriile cu 2-1

jim_raynor
jim_raynor  •  05 Septembrie 2018, 23:28

avocatul lui barboianu e prietenul familiei reghecampf, dan idita...

1260234347346768
Ioan Trisi  •  05 Septembrie 2018, 23:24

Eu cred ca Barboianu nu are nici valoare si cred ca a fost in stare si sa tranteasca acel meci!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează