FOTBAL  »  Superliga  »  DACIA - CFR CLUJ

„Noi ne-am jucat deja soarta în meciurile cu Farul şi Poli Iaşi”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 aprilie 2008 00:00

Preşedintele clubului Dacia Mioveni, Ion Tuţală spune că acum, înaintea meciului cu CFR Cluj, şansele de salvare de la retrogradare sunt foarte mici. „Noi ne-am jucat deja soarta în meciurile cu Farul şi Poli Iaşi. Acum soarta noastră este în mare parte pecetluită. Din păcate s-a ajuns în această situaşie grea, pentru că a lipsit liniştea din sânul echipei, şi în plus, unii jucători aduşi în această iarnă sunt mai slabi decât cei pe care i-am dat afară. Mulţi dintre cei veniţi în iarnă nu au valoare de prima Ligă.

Şi Douda este sceptic
Dacă o parte din jucătorii Daciei şi conducerea clubului, mai cred că echipa se poate salva în ultimile trei etape, fundaşul Mariko Daouda este sceptic în această privinţă: „Dacă învingeam miercuri la Iaşi, acum aveam alt moral şi poate puteam să batem pe CFR. În tot campionatul am avut mult ghinion; la mai multe meciuri am jucat bine, dar n-am băgat mingea în poartă. În plus am avut şi arbitraje uşor potrivnice cum a fos cel de la Iaşi. Ceva şanse teoretice ar mai fi, dar depindem de rezultatele altor echipe”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  26 Aprilie 2008, 11:18

ba rapanosule,dispari si fa-ti reclama in alta parte. ptr M-onica Columbeanu goala!!!

 •  26 Aprilie 2008, 02:44

Exclusiv!!! Foaaarte tare! Monica C.olumbeanu face strip-tease la o petrecere privata pentru 6 arabi. In niste pantalonasi scurti de i se vede totul,face senzatie luand obiecte din sala si frecandu-se cu ele. Gasiti poze aici: sabareni.mymi nicity~com/ (mymi nicity scris legat, iar in loc de ~ puneti . )

 •  25 Aprilie 2008, 23:14

oricum n-aveati fata de divizia A. in B o sa va simtiti bine.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează