FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă 5 jucători de la Dinamo și-au depus memorii la Comisie! Cine vrea să plece și își cere banii

Andreas Mihaiu +42   FOTO
Andreas Mihaiu

Articol de - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 14:20 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 14:37

Pablo Cortacero continuă să mintă de la distanță că va face mărire de capital, că va plăti salariile restante, că va sta mult și va face performanță la Dinamo. În tot acest tinp, clubul alb-roșu are tot mai multe probleme financiare.

  • Dinamo și Chindia deschid runda cu numărul 17 din Liga 1, azi, de la ora 20:00. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1.

La Dinamo nu-l mai crede nimeni pe Cortacero, drept dovadă și faptul că, vineri, în mesajul cu scuzele lui Magaye Gueye către suporteri, pe site-ul oficial al clubului, acționarul majoritar a fost criticat!

Dinamo, clienta comisiilor

În timp ce ibericul visează la jumătatea de milion de euro ce urmează să intre în club zilele viitoare, până la finalul lunii ianuarie, bani provenind din drepturile TV, în lumea reală, Dinamo pierde fotbaliști ce pot fi de viitor.

Tineri crescuți în propria pepinieră care pleacă gratis - prin încetarea raporturilor contractuale -, dar care-și cer salariile restante. Chiar dacă DDB, acționarul minoritar în prezent, a anunțat aseară că a rezolvat contractele și continuitate cu Fabbrini, Achim și Magaye, clubul este încă în „era memoriilor". 

Lăsând deoparte pe cele ale străinilor de la FIFA, eventual TAS, sunt cele de la FRF, la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor.

Jucătorii vor să plece de la Dinamo

Zilele trecute, Daniel Șendre, membru DDB, a povestit la GSP Live că acționarul minoritar a plătit 50-60.000 de euro diverșilor foști angajați pentru ca Dinamo să evite alte penalizări și chiar depunctarea. Acum, suma se poate dubla, doar cu cei ce au cazuri pe rol la FRF, întrucât doar Sin are de recuperat 30.000 de euro! 

Bonus pentru Cortacero, care continuă politica falimentară a lui Ionuț Negoiță: echipa nu are acum un fundaș dreapta veritabil, dar un tânăr ce joacă pe acest post, Radu Zamfir, a fost declarat liber, în timp ce Andreas Mihaiu, care a jucat cu Hermannstadt (2-0) și e în lot diseară, poate fi liber săptămâna viitoare!

În ședința de miercurea trecută, printre cazurile prezente pe masa celor de la CNSL s-au aflat și cele ale dinamoviștilor:

  • Mihai Popescu – Pretenții financiare – Acordă termen la data de 27.01.2021.
  • Daniel Popa – Încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare – Acordă termen la data de 20.01.2021.
  • Radu Zamfir – Încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare. Admite cererea reclamantului modificată. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 13.01.2021. Definitivă.
  • Andrei Sin – Încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare – Acordă termen la data de 20.01.2021.
  • Andreas Mihaiu – Încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare – Acordă termen la data de 20.01.2021.

7tineri jucători crescuți la Dinamo a avut echipa la victoria cu Hermannstadt: Eșanu, Ehmann, Andrei Radu, Bani, aceștia fiind titulari, apoi au mai intrat Blejdea, Borcea și Mihaiu. Pe banca de rezerve mai erau alți patru: Mitrovic, Crețu, Stan și Măgureanu

VIDEO DDB nu iartă: „Dinamovistul Contra nu renunță la nimic. De la oamenii ăștia vrea bani!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Fanii lui Dinamo îi dau fiori lui Cortacero: „Avem dovada! Tăvălugul nu se va opri până nu-i va nivela pe infractorii care vor să jefuiască clubul” » Ce sumă au strâns în 7 zile

Ionuț Negoiță, găsit vinovat pentru situația de la Dinamo: „Tot acest scandal e făcut de el” » Acuze grave legate de salarii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (161)
tataika
tataika  •  17 Ianuarie 2021, 06:58

La matineu!

creeperno999
creeperno999  •  16 Ianuarie 2021, 22:38

5 jucatori de popice poate

luciann
luciann  •  16 Ianuarie 2021, 19:28
Postat de cristian1970 pe 16 Ianuarie 2021, 18:04

Nici o problema, o să intre banii, miercuri sau cel târziu joi

Joi dupa Miercurea Ciuc!:)))

Vezi toate comentariile (161)
Comentează