FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Noi probleme pentru FCSB din cauza lui Talpan?! „Va fi din ce în ce mai rău! Poate ajunge la desființare, la ce a găsit”

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 14:36 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 15:20

FCSB și CSA Steaua continuă războiul, iar Adrian Bumbescu, fost fundaș, anunță că echipa lui Gigi Becali ar putea avea probleme mari.

Echipa din Liga 1 vrea să blocheze la TAS promovarea Stelei, dar Adrian Bumbescu spune că Florin Talpan, juristul CSA, a găsit probleme la FCSB și anunță vremuri grele pentru formația lui Becali.

„Cei de la FCSB nu au sorți de izbândă. Văd că sunt porniți pe CSA Steaua, dar noi vom promova pe căi legale. Să nu uite că și ei jucat în Ghencea și nu e bine ce fac. Acum nu cred că vor putea să joace pentru că nu sunt bine primiți având în vedere atitudinea asta. Nu e colegial ce fac. Dar noi mergem pe drumul nostru, chiar dacă ei au răutate și mentalitatea asta.

E problema lor ce fac. D-asta sunt unde sunt. Va fi din ce în ce mai rău, chiar dacă nu le doresc asta. Poate o să ajungă și ei la desființare, având în vedere ce probleme a descoperit Florin Talpan. Nici acolo nu sunt actele prea în regulă. Situația e mult mai gravă decât se știe, dar FRF pune obstacole”, a declarat Adrian Bumbescu la Pro X.

VIDEO. Match preview FCSB - Dinamo: totul despre derby-ul din Cupă

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali a anunțat cine conduce FCSB: „El are cea mai mare autoritate” + ce se întâmplă cu Vintilă: „Duhovnicul i-a zis să asculte de mine”

FCSB vrea să blocheze CSA Steaua la TAS » Decizia ar interzice și promovarea unei echipe de tradiție din play-off-ul Ligii 2!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (138)
108022913946097
Traian Pavelescu  •  08 Iulie 2020, 22:09

Nu merita, nu are rost încercările de dialog cu portavocile Cazarmii sportive din Ghencea! Ei nu pot fi logici, raționali, coerenți, actuali! Dacă ar fi nu ar susține prezenta armatei in sportul profesionist și nici menținerea unei UM sportive impusa de tancurile sovietice in 1947! Nu exista alta țara UE in care sa mai fie aceste anomalii si totuși apărătorii Cazematei insista! Pierdere de timp! Ei nu pot înțelege. Au softul virusat de învățământul politic și hardul din epoca de piatra! Ăștia sunt, putini dar fanatici, galagiosi și irationali!

skins_berceni
skins_berceni  •  08 Iulie 2020, 21:10
Postat de zorrozabal pe 08 Iulie 2020, 18:30

Mai sunt multi ca tine?Pai Talpan e vinovat de privatizarile alea?Ce fel de privatizari sa fie alea-decat jaf-cand statului roman i se punea in vedere sa privatizeze-pana la o data limita?Si numai catre cumparatori agreati? Ce fel de privatizari sa fie alea catre firme cu capital majoritar...de stat!Cum este Renault!Ce fel de privatizari sa fie alea in care cumparatorul-pe nimic-nu are nici un fel de obligatii,este scutit de impozite si in plus poate inchide firma oricand?Si de ce ar trebui demascat Talpan, pentru ca incearca sa demaste tocmai o asemenea privatizare-e drept care nu interesa pe cei din Vest?

Zozo, ce am scris eu și ce ai înțeles tu...privatuzarea fostului club al arnatei a fost făcută mai legal 100% decât privatizările unor giganti industriali, economici care aparțineau statului, privatizări în urma cărora statul a pierdut și pierde în continuare miliarde de euro...talpanica bate un apropo discret băgând în aceeași oala privatuzarea absolut legala a fostului club militares.

roja.azul
roja.azul  •  08 Iulie 2020, 20:21
Postat de catalynn pe 08 Iulie 2020, 19:55

Corect! Io nu am făcut și nu fac nici acum un secret din faptul ca de când mă știu am fost in primul rând roman și apoi stelist! Prin urnare, execeptand actualul FC fcsb, clubul care încearcă și astăzi sa căpușeze brandul Steaua in ciuda sentințelor Justiției, încă de pe vremea Craiovei Maxima am susținut TOATE cluburile românești in meciurile internaționale. Da, m-am bucurat chiar și pt Rapid ca au ajuns in sferturi atunci și mi-a parut rău ca Dică și ai lui au ratat finala la mustață. La meciul FC fcsb - Rapid, atunci da, am ținut cu FC fcsb. Asta e, pana la urma rivalitatea e rivalitate, când joaca in compania unui alt club românesc nu am cum sa țin cu Dinamo sau Rapid, iar la vremea respectiva deși pt mine FC fcsb nu mai era demult Steaua nici nu ii uram din adancul sufletului. Dacă astăzi s-ar rejuca acel meci as tine sigur cu Rapid! :-))))

Cum spuneam mai jos...doar ce ne convine! Ce motiv as avea sa am incredere in justrtie? Unde sunt banii? De ce nu sunt generalii la puscarie? Capusele despre care vorbeai, sunt la voi in curte!

Vezi toate comentariile (138)
Comentează