FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Noii crai ai Stelei » Matei, Tănase şi Costea au predat ştafeta: cine sînt acum rebelii din trupa lui Reghecampf

Nikolici și Iancu se fac remarcați mai mult prin aventurile din afara terenului.
Nikolici și Iancu se fac remarcați mai mult prin aventurile din afara terenului.

Articol de - Publicat vineri, 13 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 12 septembrie 2013 21:38

Iancu a fost exclus din lot de la "naţionala" de tineret pentru o întîlnire nocturnă cu o blondă, iar Nikolici se iubeşte cu Dora "Regina parizerului".

Steliştii se lăudau că au scăpat de problemele de indisciplină din lot, mai ales că în ultima perioadă fotbaliştii din Ghencea au lipsit din paginile tabloidelor. Faţă de anii trecuţi, din anturajul Stelei a dispărut "bomba" lui Cristi Tănase sau Mădălina Pamfile.

Totuşi, printre roş-albaştri au apărut alţi jucători ce iubesc viaţa de noapte. Transferul la campioana României l-a făcut pe Gabi Iancu să-şi ia aere de vedetă.

El a fost exclus din lotul echipei naţionale de tineret de Bogdan Stelea, după ce a părăsit cantonamentul echipei pentru o întîlnire cu o domnişoară, după miezul nopţii!

Explicaţia sa: "A venit o mătuşă cu taxiul ca să-i dau nişte bani şi am coborît din hotel. Am stat maximum două minute".

Selecţionerul Stelea nu l-a iertat şi i-a transmis că nu mai face parte din planurile sale, dar secundul său, Florin Constantinovici, a fost mult mai acid la adresa vedetei steliste.

"Minte cu neruşinare! Mătuşa lui e blondă şi are 20 de ani? În plus, dacă un jucător vrea să iasă din hotel la ora 1:30 noaptea, nu trebuie să anunţe? De ce domnul Iancu a doua zi dimineaţa, cînd trebuia să plecăm la aeroport, purta ochelari de soare? Cumva pentru ca avea o faţă de parcă nu ar fi dormit toată noaptea?", a spus Constantinovici pentru Fanatik.

Acesta a mai dezvăluit un episod şocant cel are în prim-plan pe fotbalistul de 20 de ani, petrecut tot la lotul naţional: "După un meci, a venit şi mi-a spus că el vrea să iasă în oraş cu băieţii, colegi de-ai lui. I-am spus că e în cantonament, dar el a zis că nu-l interesează, că, dacă nu ne convine, să nu-l mai convocăm".

Nikolici se recuperează cu "Regina parizerului"
Deşi e accidentat de o lună de zile, fiind în perioada de recuperare după o operaţie la menisc, Stefan Nikolici nu stă degeaba.

După ce în acest an tabloidele l-au surprins în prezenta Andei Andam şi a "Viespei" lui Ogică, acum muntenegreanul de 23 de ani se iubeşte cu Dora Eftimie, cunoscută şi sub apelativul de "Regina parizerului", după relaţia pe care a avut cu Gheorghe Naghi, fostul "rege al mezelurilor", decedat într-un accident pe Dunăre!

Aceasta nu e novice la fotbal, fiind în trecut şi iubita lui Daminuţă. Dora şi Nikolici au fost surprinşi de paparazzi Cancan la Mall, unde au mers la film.

"Nu cred că Iancu e singurul vinovat, aşa sînt toţi tinerii care sînt ridicaţi în slăvi. Ei vin cu nasul pe sus la echipele naţionale" (Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine Steaua)

"Pentru mine, Iancu nu mai există! Nu-l voi mai convoca niciodată! N-am timp să-l educ eu, nu e treaba mea" (Bogdan Stelea, antrenor "naţionala" de tineret)

5 meciuri a jucat Nikolici pentru Steaua în acest sezon, două în campionat şi trei în Europa League, fără a reuşi să marcheze. Ultima sa prezenţă a fost cu Dinamo, pe 11 august

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
catalinivascu
catalinivascu  •  14 Septembrie 2013, 03:30

Retarzilor, a jucat cu Petrolul Ploiesti si a inscris primul gol, ziaristii pwlliii belite. Multumesc!

copacabana_70
copacabana_70  •  13 Septembrie 2013, 13:16

No Problem...a venit Kapetanos care este serios si cred ca 2 ani cel putin poate sa dea goluri , Piovaccari cel putin un an va fi de baza asa ca oricum Nikolici nu prea mai este in vederile lui Reghe...cat despre Iancu , cred ca este deja RATAT cu comportamentul acesta...totul este sa nu-l strice si pe Stancu.

ady_my_star
ady_my_star  •  13 Septembrie 2013, 12:58

Muntenegreanul nu cred ca are o treaba cu acest sport, ii iese o faza la 30 de meciuri si da doua goluri din care la 1 si jumate se loveste mingea de el... Numai unii vad ca face culoare, de parca ar fi agent de circulatie sau ceva de genu :-?? Iar Iancu...e bun fotbalist dar foarte arogant...tre sa ii mai intre mintea la cap, altfel se va rata ca multi alti!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează