FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FCSB 0-1

Note GSP » Un singur jucător de la FCSB nu a obținut notă de trecere cu UTA Arad + Ce calificativ a primit Adrian Petre în fața fostei sale echipe

FCSB a învins la limită la Arad, scor 1-0 +25   FOTO
FCSB a învins la limită la Arad, scor 1-0

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2021 07:12 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 08:56

FCSB a câștigat la Arad, scor 1-0 cu UTA, în runda #27 din Liga 1, iar Olimpiu Moruțan (21 de ani) a adus victoria roș-albaștrilor după ce a înscris un gol cu capul.

Cronica meciului UTA Arad - FCSB 0-1

În ziua în care Gigi Becali a decis să trimită mulți jucători importanți la echipa a doua pentru duelul din Ghencea cu CSA Steaua București, FCSB s-a impus la limită pe stadionul Francisc von Neuman din Arad și rămâne pe primul loc în Liga 1, cu o săptămână înainte de duelul cu CFR Cluj. Meciul ar putea fi decisiv pentru prima poziție la finalul sezonului regulat.

Note GSP » UTA - FCSB 0-1. Olimpiu Moruțan și Risto Radunovic, cei mai buni de pe teren

Gazeta Sporturilor a acordat cele mai mari note de pe teren lui Olimpiu Moruțan și Risto Radunovic. „Un sfert de Messi” de la FCSB, după cum l-a numit mai nou Gigi Becali, a înscris singurul gol al meciului, în minutul 40 și a obținut calificativul 7. Internaționalul muntenegrean din defensiva „roș-albaștrilor” a fost cel care a pornit acțiunea de la reușita lui Moruțan și a obținut tot nota 7.

Căpitanul lui FCSB și golgeterul Ligii 1, Florin Tănase, a primit cea mai mică notă din echipa lui Toni Petrea, fiind singurul care nu a „promovat” (4), însă cel mai mic calificativ de pe teren l-a primit Damian Isac, după ce arbitrul Horațiu Feșnic l-a eliminat în minutul 43. Florinel „Mbappe” se află în continuare într-o scădere de formă, iar acesta a ratat ocazii uriașe la poarta lui Dragoș Balauru (nota 5), dar a contribuit la victoria echipei sale când a deviat decisiv pentru golul lui Moruțan. Coman a încasat nota 5.

Adrian Petre nu a reușit să se „răzbune” pe FCSB

Intrat la pauză, Andrei Istrate a avut prima ocazie din repriza a doua, iar atacantul a mai fost aproape să înscrie în minutul 62, dar a ratat din 6 metri. Atacantul a fost schimbat în minutul 83 cu Ovidiu Perianu, iar Andrei Istrate a primit nota 5 pentru cele 38 de minute în care a evoluat.

Mijlocașul ofensiv Roger și extrema David Miculescu (intrat în a doua repriză) au obținut cele mai mari note de la UTA Arad, 6. Adrian Petre, intrat în minutul 69, nu a reușit să se „răzbune” în fața lui FCSB și a încasat nota 4. Antrenorul bucureștenilor, Toni Petrea, a primit nota 6, în timp ce omologul său de pe banca lui UTA, Laszlo Balint, a primit calificativ de trecere, 5.

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+21 FOTO

7a fost nota obținută de „centralul” Horațiu Feșnic, iar asistenții Alexandru Cerei și Marius Marica au primit același calificativ de la reporterii GSP

VIDEO. Daniel Oprița i-a ironizat pe cei de la FCSB 2: „Trebuie mutați cu Clinceni, ei de-acolo sunt”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

FC U Craiova 1948 are antrenor! A venit și Bornescu team manager

Gabi Balint, iritat la culme de o decizie luată de FCSB cu UTA: „Trebuie să fii antrenor la «Arici Pogonici»!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ioan1964
ioan1964  •  17 Martie 2021, 13:00

a ajuns UTA,Batrana Doamna sa faca blat cu fcsb -ul oierului?!

parpalache
parpalache  •  14 Martie 2021, 11:31

Meci de cooperativa!Am mai vazut„filmul” asta la 90% din meciurile fcsb-ului!Isac ala si ruso- litvanulVorobiovas,au fost penibili prin „pasele filtrante”pe care le dadeau...inapoi,lui... Tanase si lui Florinel!Cel putin Tanase,a inceput sa capete respectul meu prin faptul ca se jena si el de parodia la care era nevoit sa participe si tragea...in balarii!Dar cel mai penibili au fost arbitri!Atat de timorati erau de „mana lunga”a baskan-ului cel lipsit de scrupule,ca fluierau fault si daca jucatorii de la UTA treceau pe langa cei ai fcsb-ului!Iar tusierii...Se jenau si cameramanii sa mai dea reluari la ofsaidurile nesemnalizate la Tanase,la Florinel si la Olaru-ca sa nu mai fie nevoiti sa faca pe„iluzuonistii”si sa le falsifice!Iar asta,intr-un meci cu rezultatul dinainte stabilit!Si cat de umila a fost „declaratia”lui Laszlo Balint la final,in care isi lingea scuipatii de pe obraz!

dora
dora  •  14 Martie 2021, 10:29

Tanase și compania nu au jucat așa de slab cum se înțelege din notele voastre. Dacă în alte meciuri un portar fără sut pe poartă primit ia 6 , aseară Vlad a luat doar 5 deși a salvat un gol în ultimul minut de joc. Este doar un exemplu de nota acordată aiurea !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează