FOTBAL  »  Superliga  »  NOTE GSP

Notele etapei #7 din play-off, date de Adrian Florea » Nota 1 pentru fanii lui FCSB: „La găsit scuze suntem cei mai buni. Mai dificil e să regăsim drumul către stadion” + Cine a luat 10

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2019 09:00

Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal de la Gazetă și jurnalist cu peste 20 de ani experiență în presa de sport, analizează pentru cititorii GSP.ro evenimentele din etapa a 7-a a play-off-ului.

10 - Mario Camora (CFR)

camora

Dacă vă era dor să vedeți cum arată un căpitan adevărat, priviți din nou primele 20-25 de minute din repriza secundă a derby-ului din Gruia! În vreme ce la Steaua banderola stă pe brațul plângăciosului Florin Tănase, actuala și viitoarea campioană se bazează pe luptătorul Camora. Iar lângă Mario mai sunt Culio, Deac, Vinicius, Djokovici...

103 ani și o lunăau împreună cei 3 marcatori ai CFR-ului, Camora, Culio și Vinicius

9 - Dan Petrescu (CFR)

petrescu

Dominat tactic de Hagi vreme de 45 de minute, "Bursucul" s-a scos magistral după întrerupere. Practic, a câștigat titlul cu doar o jumătate de meci jucată la nivel extraordinar!

1e numărul partidelor în care CFR a izbutit să câștige după ce a fost condusă la pauză. Până aseară, din 4 situații similare, ardelenii scoseseră doar 3 remize

8 - Alexandru Cicâldău (CSU Craiova)

cicaldau

Tristețea de meci cu Sepsi a fost salvată de superexecuția lui Alex. A mai avut și o bară, "decarul" Universității dovedind încă o dată că, în această perioadă, e cel mai în vână oltean. Poate doar Mihăilă să-i facă niscaiva concurență.

8 goluria marcat Craiova cu șuturi din afara cadrului, cea mai productivă formație la acest capitol 

7 - Dennis Man (FCSB)

man

N-a înscris cu Astra, totuși succesul care ține Steaua în viață i se datorează în mare măsură. Rămâne cel mai constant stelist în play-off.

5 pase de golare Man în 2018-2019, dintre care 3 numai în play-off

6 - Mihai Butean (Astra)

butean

Giurgiuvenii au ratat complet întâlnirea cu play-off-ul primăvara asta, însă au descoperit un fotbalist polivalent de mare viitor. Poate nu-i cel mai disciplinat jucător, dar compensează printr-o determinare formidabilă. Păstrând proporțiile, „lateralul„ de 22 de ani îmi amintește de Contra de acum două decenii. 

4 goluri și două pase decisivea strâns Butean în acest sezon, în toate competițiile

5 - Radu Petrescu (arbitru FCSB- Astra 1-0)

radu petrescu

„Centralul” bucureștean n-a luat nicio decizie catastrofală duminică seară, dar nici prea coerent n-a fost. Dacă tot nu a fost impresionat de niciun plonjon în careu al lui "Tase al meu", putea și chiar trebuia să-l elimine.

10 greșeli decisivea făcut Radu Petrescu în această stagiune, fiind arbitrul cu cele mai multe gafe

 4 - Andrei Cristea (CSU Craiova)

cristea

A dat Copoul Iașilor pe Știința Băniei pentru a cuceri măcar un trofeu, însă pare să-și fi uitat inspirația în capitala Moldovei. În acest moment, alături de Fortes alcătuiește cel mai bezmetic cuplu de atacanți din prima divizie!

2 luni și 19 zileau trecut de la prima și unica reușită a lui Cristea în tricoul alb-albastru al juveților, la un 2-0 cu CFR

 3 - Gică Hagi (Viitorul)

hagi

Primă repriză mai mult decât decentă în Gruia, una secundă șocant de proastă! A greșit schimbările, n-a avut reacție la iureșul ofensiv clujean, "Regele" și-a pierdut coroana într-un moment crucial al campionatului.

"E ireal ce s-a întâmplat cu Viitorul în partea a doua!"
Ionuț Angheluță, comentator TV DigiSport

2 - Eugen Neagoe (Sepsi)

neagoe

Probabil că a uitat și el când a obținut ultima victorie la comanda covasnenilor, dar nu suflă o vorbă despre propria culpă, numai alții sunt vinovați. Chiar și așa, spune că e asaltat de oferte și nu știe ce să aleagă. „Geană” și Rotaru s-ar merita unul pe altul în Bănie!

17 februariee dată la care Sepsi a învins ultima dată în Liga 1, 1-0 la Mediaș

 1 - Fanii steliști

tribuna

Teoretic cea mai iubită echipă din România se bucură, practic, de cel mai firav sprijin din partea suporterilor. Cu Astra, în tribune s-au strâns o mână de oameni. Scuza ideală, Paștile. La găsit scuze suntem cei mai buni. Mai dificil e să regăsim drumul către stadion.

7.200e media de spectatori la partidele de acasă ale FCSB în acest sezon, în scădere de la 9.850 anul trecut 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
cristi47.reload
cristi47.reload  •  30 Aprilie 2019, 15:39

Nu există suporter fcsbist. Doar spectatori samantari veniți să le de-a mea Gigi un leu. Suporterii steliști sunt altceva

623506571124451
Marian Iordachescu  •  30 Aprilie 2019, 11:37

Fanii FCSB-ului nu mai vin la meciurile echipei pentruca merg acum la bazinul de innot si asista la sariturile de la trambulina Li se par mai frumoase decat plonjoanele lui Tanase

minell73
minell73  •  30 Aprilie 2019, 10:52
Postat de andu_mh pe 30 Aprilie 2019, 10:25

se pare ca tu nu stii deci esti mai prost decat prostii aia. Viata voastra se rezuma la un singur lucru, a tasta *** in mediul online.

***,nu mai da in altii. Baiatul are dreptate. De unde si pana unde 7200 de gigisti la meciuri? Sunt maxim 1000. Si aia mancatori de seminte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează