FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

Mutarea anunțată de GSP va fi perfectată azi! Noul antrenor din Superligă semnează și trece imediat la treabă

Tony da Silva, foto: facebook
Tony da Silva, foto: facebook

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 11:08 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 11:09

Tony, antrenorul anunțat de GSP la Poli Iași, a ajuns duminică seară în capitala Moldovei și va conduce azi primul antrenament al echipei de pe locul 7 în play-out.

Informația prezentată ieri de GSP.ro, referitoare la numele antrenorului ales pentru a-l substitui pe Leo Grozavu, demis sâmbătă, după eșecul de la Botoșani, 1-2 cu FC, va fi oficializată astăzi.

Panduru i-a cerut public să plece de la FCSB: „Roagă-te de «Rege» să te ia!”
FARUL - FCSB 0-1
Panduru i-a cerut public să plece de la FCSB: „Roagă-te de «Rege» să te ia!”

Cine este noul asistent al lui Tony la Poli Iași

Fostul fundaș al CFR Cluj, Anthony da Silva „Tony”, a ajuns duminică seară în Iași și va semna azi contractul cu Poli. Portughezul născut în Franța va fi prezentat într-o conferință de presă care va avea loc în cursul serii, iar apoi va conduce antrenamentul de astăzi al ieșenilor. Obiectivul care îi este tratat lui Tony este salvarea de la retrogradare fără baraj.

Până atunci, Politehnica urmează să parafeze rezilierea contractului cu Grozavu. Alături de Grozavu urmează a pleca din Copou și antrenorul secund Costel Ilie, fostul jucător al Ceahlăului. Asta pentru că Tony a venit deja cu un asistent, Rui Machado.

Situația celorlalți componenți ai staffului tehnic al Politehnicii, antrenorul secund Mugurel Cornățeanu, preparatorul fizic Ovidiu Chiribici și antrenorul portarilor Radu Sardescu urmează să fie clarificată pe parcursul săptămânii. Cel mai probabil, Cornățeanu și Sardescu vor rămâne până la finalul sezonului, în timp ce Chiribici va continua doar dacă Tony nu aduce un preparator portughez.

Noul tehnician al ieșenilor va debuta pe banca Iașului lunea viitoare, la meciul cu FC U Craiova 1948, care va avea loc în Copou.

Poli, care avea ca obiectiv clasarea în primele zece locuri, se află pe primul loc care duce la baraj, însă ieșenii ar putea fi depășiți de Dinamo dacă bucureștenii trec diseară de Petrolul Ploiești în ultimul meci al etapei a II-a a play-out-ului.

Citește și alte știri din Superligă:

VIDEO Ce făcea Radaslavescu, în timp ce colegii lui sărbătoreau victoria de la Ovidiu: „Mai mult decât umilit!”

Dumitru Dragomir a ales omul meciului Farul – FCSB: „Reţineţi, cel mai bun de pe teren!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
talpaiadului
talpaiadului  •  01 Aprilie 2024, 15:35

Daca nu e pacaleala de 1 aprilie, demiterea lui Grozavu ar fi o mare greseala a celor de la Iasi, constituind o garantie a retrogradarii echipei in liga a doua.

valy
valy  •  01 Aprilie 2024, 12:24

CORNATEANU si SARDESCU sa plece imediat, nu-i mai vrem la echipa. Sa lase echipa in pace cu noul lor staff.

valy
valy  •  01 Aprilie 2024, 12:22

Sa plece si Corlateanu sau cum ii spune, antrenorul secund vesnic la Iasi. Ala face si desface la echipa, la el e buba, sigur. Multi principali au plecat, doar acest Mugur Corlateanu a ramas. Este un mare semn de intrebare ramanerea lui. Trebuie sa plece si el, urgent, altfel sunt probleme mari in scurt timp la IAsi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează