FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - DINAMO 2-1

Noul transfer al lui Dinamo i-a luat tare pe noii colegi: "Să lăsăm figurile! Au fost unii care au jucat pentru ei, nu pentru echipă"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2016 10:50

Dan Nistor a debutat ieri la Dinamo, în meciul cu ASA Tg. Mureș, pierdut cu 1-2, fiind introdus în minutul 61.

După meci, mijlocașul a vorbit despre prestația echipei și a avut un mesaj dur pentru noii săi colegi.

"În primul rând, trebuie să jucăm pentru echipă. Nu trebuie să jucăm fiecare pentru el. E nevoie să fie un grup unit. Dinamo este Dinamo, un club foarte mare, cu tradiție. Nu se poate ca la această echipă să joace pentru el.

Au fost fotbaliști care au jucat mai mult pentru ei decât pentru echipă. Dacă joci cu ASA, echipă care are minus 14 puncte și iei bătaie, ce mai e de zis? Trebuie să punem capul în pământ și să nu avem figuri pentru că suntem unde suntem", a spus Dan Nistor la DigiSport.

5
a fost nota primită de Nistor din partea Gazetei Sporturilor pentru prestația din meciul ASA - Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
ovasim
ovasim  •  13 Septembrie 2016, 19:49
Postat de corsair83 pe 13 Septembrie 2016, 13:33

Nu va mai umflati in pene ca nici voi nu stati prea bine in ultimul timp prin Europa. Prin 2006 Dinamo batea Leverkusen, Besiktas, CSKA Moscova, Everton si jucam fotbal pt ca aveam si noi echipa. I-a fa o statistica si vezi Steaua in ultimii 5,6 ani daca nu cumva s-a facut de cacao prin Europa? Cate recorduri rusinoase mai are de doborat Steaua prin Ch. League? Decat sa joci in cupe doar asa de dragul de a o face mai bine stai si joci doar in liga mamaliga. Pazea ca vine Osmanli; daca cu City ati avut scuza daca va aplica si turcaletii o corectie nu prea mai aveti nimic de zis

Spre deosebire de Dinamo avem 11 CALIFICĂRI muncite în cupele europene (3UCL și 8 E.L.) record european și seria continua dacă nu era PROSTUL de fin al ciobanului care a avut 2 șanse cu Partizan și Rosenborg.Nu putem compara Dacia cu Mercedes oricât ne-am screme.Să ajungă și Dinamo în grupele UCL și promit să mă ocup de partea statistică a evoluțiilor ei.Până atunci mai subțire cu ironiile la adresa Stelei că devii ridicol

1210164215673727
Daniel Marin  •  13 Septembrie 2016, 18:20
Postat de luputu pe 13 Septembrie 2016, 11:56

Dinamo este și va rămâne un club mare. Avem tradiție, avem culori, avem stadion si cei mai important avem suporteri ceea ce unele clone nu mai au.

*** stai sa vezi cand s o enerva d na Lipa si va da afara de pe stadion si o sa si faca echipa in liga a 5 a, sa vezi ce o sa ramaneti voi fara traditie, culori si stadion...o sa fiti ca nimeni altii...doar dinamo buc o sa mai fie ca rapiduletu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  13 Septembrie 2016, 15:07
Postat de Augustin Scarlat pe 13 Septembrie 2016, 12:26

cu cine a mai luat targu muresul puncte anul asta raspuns doar dinamu bucuresti loooooooooooooool

Campionatul abia a inceput, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează