FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Nu doar Becali dă telefoane antrenorilor: "Și fostul meu patron se băga, mă suna când se supăra, la fel și Mourinho" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 10:54

Marin Barbu, ultima dată antrenor la Juventus București în 2017, spune că Gigi Becali nu e singurul patron din Liga 1 care le cere tehnicienilor să bage în echipă anumiți jucători.

"Gigi greșește când își critică jucătorii în public. Sunt mulți patroni care se bagă la echipă. Și lui Mourinho îi mai dădea Abramovici sfaturi. Când eram la Astra se mai băga Ioan Niculae, mai dădea câte un telefon când se supăra", a declarat Marin Barbu la TV Digi Sport.

Marin Barbu (59 de ani) a antrenat-o pe Astra în 3 rânduri: 2008-2009, 2010 și 2013. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Foresta Suceava, FC Brașov, Petrolul Ploiești, Ceahlăul, Poli Iași, UTA și SC Bacău.

"Gigi Mulțescu l-a simțit pe Alibec, e un antrenor șmecher, are experiență. L-a gâdilat puțin pe Alibec și pac a dat gol. Mai contează ce antrenamente faci în momentul ăsta?" Marin Barbu

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
minell73
minell73  •  18 Septembrie 2018, 15:00

Gazetarul gigist sare in apararea stapanului. Vezi Doamne, nu numai agramatul se baga peste echipa lui.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează