FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nu-i vrea nimeni! » Pentru Dinamo, pauza de două săptămîni trece degeaba

Articol de - Publicat joi, 11 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 10 octombrie 2012 21:06

"Cîinii" nu au reuşit să perfecteze nici un amical. Din cauza lui Bonetti, l-au ratat pînă şi pe cel cu echipa a doua


Dinamoviştii abia aşteptau pauza competiţională provocată de meciurile echipei naţionale cu Turcia şi Olanda pentru a regla fisurile din sistem. Numai că partida de verificare programată în acest week-end la Iaşi, cu Şahtior, s-a anulat, ucrainenii preferînd să un amical cu Galata la Istanbul.

Dario Bonetti a solicitat ca jocul test să se dispute contra formaţiei secunde a clubului. Numai că italianul n-a ştiut care-i programul lui Dinamo II şi a cerut ca respectiva întîlnire să se dispute sîmbătă pe arena din Ştefan cel Mare. Adică exact în ziua în care "cîinii mici" au meci în Liga a 2-a, cu Rapid Suceava!

"Dario a vrut să joace cu Dinamo II sîmbătă. Cînd i s-a spus că nu se poate decît miercuri, a renunţat. Ar fi însemnat să vină cu o zi mai devreme din Italia, din minivacanţa pe care şi-a luat-o după egalul de la Mediaş!", a explicat o sursă a Gazetei.


Şi Naşu' e contra lui
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a pus şi el tunurile pe Dario Bonetti, care refuză să dialogheze cu presa la finalul meciurilor. "În Italia i s-ar fi retras licenţa pentru cîteva luni. Directorul Şcolii de antrenori trebuie să se sesizeze, la fel şi Comisiile, pentru că nu e în regulă ce se întîmplă. Bonetti e obligat să participe la conferinţe, nu e nimic opţional!".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (15)
aureldany
aureldany  •  12 Octombrie 2012, 15:50

la valoarea lui boneti normal sa te refuze toata lumea:))))))))))

reddogsv
reddogsv  •  12 Octombrie 2012, 15:25

De ce trebuie sa-i ,,vrea'' cineva? Lasa ca asa se mai odihnesc si Pulhac si Alexe dupa ,,maratoanele'' din campionat cu Chiajna, Pandurii etc...

golf
golf  •  11 Octombrie 2012, 17:36

Ati sters FAMILIA, e atat de grav, sa folosesti FAMILIA BECALIOTA?????

Vezi toate comentariile (15)
Comentează