FOTBAL  »  LIGA 1  »  STRANIERI

Nu-l inghit pe Marica

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2007 00:00

Unii dintre coechipieri, in frunte cu Gomez, nu-l agreeaza pe Marica, scrie Stuttgarter Zeitung. Ciprian Marica e din ce in ce mai contestat la Stuttgart. Criticilor presei si ale conducatorilor clubului li s-au alaturat mai nou si cele ale colegilor. Cotidianul Stuttgarter Zeitung scrie ca multi dintre ei au inceput sa se uite strimb la internationalul roman deoarece "ii lipseste spiritul autocritic".

Acelasi ziar a detectat si o anume raceala intervenita intre "tricolor" si coechipierul sau din atac, Mario Gomez: "Ca relatia dintre ei nu-i in regula s-a vazut saptamina trecuta, in meciul cu Barcelona din Liga. Cind Marica a gafat, Gomez a dat din mina a lehamite".

Managerul Horst Heldt a admis, la rindu-i, ca nou venitii Marica, Ewerthon, Basturk si Schafer "n-au dat satisfactie, asa cum ne-am fi asteptat". Prilej pentru Stuttgarter Zeitung sa observe ca, "desi clubul a dat o gramada de bani pe ei, sumele platite la transferuri si salariile lor pe un an ridicindu-se la 18 milioane de euro, antrenorul Veh a ajuns sa-si puna nadejdea tot in vechea garda".

Playtech: IREAL! Cine este, de fapt, cumnata Simonei Halep. Luminița a atras toate privirile, cât de bine arată


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează