FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID 0-0

"Nu ne pricepem la butoane!"

Articol de - Publicat duminica, 06 aprilie 2008 00:00

Daniel Pancu spune că giuleştenii joacă doar pe teren, spre deosebire de contracandidaţii lor

- Daniel, puteaţi obţine mai mult?

- Consider că remiza este un rezultat corect după cum s-au desfăşurat meciul şi în condiţiile în care am jucat cu un om în minus. Totuşi, sîntem dezamăgiţi pentru că am luat doar un punct.

- Mai aveţi şanse la Liga Campionilor?
- Noi sîntem convinşi că vom juca într-o cupă europeană, fiindcă vom prinde măcar locul 3. Sîntem avantajaţi şi de faptul că avem meciul direct cu Dinamo pe teren propriu. Sînt convins însă că acest campionat nu se joacă doar pe teren. Se vorbeşte de butoane, de războaie şi sînt lucruri care pe noi, jucătorii, ne depăşesc. Rapidul este cea mai slabă din punctul ăsta de vedere.

- De ce?
- Acesta este campionatul României. Este unul dintre cele mai dure şi mai echilibrate. De aceea a fost posibil ca noi să începem partea a doua a campionatului cu obiectivul de calificare în Liga Campionilor, iar acum ne batem pentru Cupa UEFA.

- Deaconu a fost trimis să arbitreze în Liga a II-a...
- Dacă a fost delegat acolo înseamnă că a fost un derby ceva, fiindcă nu cred să fi fost vreo palmă din partea FRF. Din moment ce el e un arbitru mult premiat şi decorat, mă îndoiesc că aceasta a fost o sancţiune. Mai degrabă mă gîndesc că a fost delegat la un derby al Ligii a doua.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (72)
 •  06 Aprilie 2008, 14:49

Pancu esti cel mai bun jucator roman la ora actuala. BV!!!!!!! Suntem alauri de tine!!! Oitelor sunteti invidioase k nu a venit la voi. RAPID-steOaia 1-0!

 •  06 Aprilie 2008, 13:05

mai Pancule, lasa vrajeala... voi cand pierdeti faceti tot timpul pe victimile... fotbal se joaca 34 de etape... daca nu sunteti constanti nu da vina pe brichete ca nimeni nu a apasat pe butoane la meciul vostru cu Farul, nici la cel Cu Clujul si nici la multe altele... ca mai prindeti voi cate un meci bun si totusi nu castigati e altceva... dar nu din cauza asta n-o sa ajungeti in Liga.daca s-ar considera numai meciurile jucate pe bune, adica intre primele 7 locuri, steaua ar fi prima, fara but

 •  06 Aprilie 2008, 12:54

Suntem mandri de tine Pancule! Jucati pe teren, mai pierdeti nu-i nimic, bine ca i-ati batut pe steaua! si bine ca am scapat de rednic!

Vezi toate comentariile (72)
Comentează