FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Nu se inteleg

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 august 2007 00:00

Pretentia Anei Maria Prodan l-ar ob liga pe Copos sa dea 1,5 milioane de euro pe Herea. George Copos si Constantin Iacov au anuntat ca s-au inteles pentru transferul lui Herea pe 350.000 de euro. Coproprietatea era formulata insa ciudat: "Facem un contract provizoriu pe 3 ani si Rapid detine 20 de procente din drepturile asupra jucatorului, iar FC National 80 la suta". Impresara Ana Maria Prodan a reactionat: "Nu semnam nici un act in care apare cuvintul <provizoriu>. Vrem ca totul sa fie definitiv". In acest punct, discutiile s-au sistat. Iata si de ce.

Pretentia Anei Maria Prodan, ca Rapid sa il cumpere definitiv pe Herea, il obliga pe George Copos sa plateasca 1,5 milioane de euro Nationalului. Ceea ce patronul rapidist nu se grabeste sa faca, din moment ce are varianta de a i-l pune la dispozitie pe Herea lui Bergodi pentru numai 350.000 de euro. "Speram sa rezolvam problema cit mai repede", s-a limitat sa comenteze Copos. In ceea ce priveste contractul lui Herea la Rapid nu sint probleme. Acesta se intinde pe o durata de 3 ani, cu un salariu urcind de la 100.000 de euro in primul sezon la 120.000 de euro in ultimul. "Sintem de acord cu aceasta varianta" a declarat Ana Maria Prodan.

Suparat pe Gigi

Afacerea Herea a stricat prietenia dintre Copos si Gigi Becali. "Din pacate, nu mai am aceeasi consideratie pentru el. De la ce a incercat sa faca in cazul lui Herea a inceput totul. Nu are onoare, este doar un om credincios, atit", a zis Copos. Giulestenii cred ca atit Steaua, cit si Gigi Netoiu liciteaza fals pentru a-i creste pretul lui Herea.

S-a calificat
Copos a sistat discutiile pentru Herea si pentru ca a fost plecat cu velierul pe mare. "Nu sint in apele teritoriale, la fel ca si Iacov", spunea el. A participat la calificarile pentru Regata Marii Mediterane si a relatat in direct pentru GSP finalul fericit: "Gataaa, am atins 8,3 noduri pe un vint de 10 noduri. Ne-am calificaaat!", a strigat Copos, facindu-se cu greu auzit din cauza vintului puternic.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează