FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MÎINE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Nu se vînd bilete femeilor. Bărbaţii trebuie să treacă testul de cunoştinţe! :O

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Nebunie la casele de bilete din Ştefan cel Mare, înaintea derby-ului de mîine, dintre Dinamo şi Steaua.

Cîteva sute de persoane erau în urmă cu 30 minute la case, luptîndu-se pentru ultimele tichete rămase la vînzare.

Organizatorii refuză să vîndă bilete femeilor, bănuite că ar putea fi trimise să le achiziţioneze pentru fanii Stelei. În schimb, bărbaţii trebuie să răspundă la întrebări legate de clubul Dinamo pentru a-şi putea procura tichete.

Pentru peluze, se dă numai cîte un tichet!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (84)
 •  16 Martie 2010, 16:47

@sad...bravo!!! tare faza aia cu "rosso-blue"...se vede ca simpatizezi cu echipa de langa cimitir...si dupa amenintare nu cred ca ai mai mult de 14 ani (...adica media de varsta a galeriei voastre). apropo, va lasa d-nul George Becali in tribune meciul viitor?!?!

 •  16 Martie 2010, 16:09
Postat de pe 16 Martie 2010, 13:11

pai si eu daca vin din provincie si sunt dinamovist cum imi iau bilet nu tb sa vb cu cineva ?

daca esti din provincie si vrei sa vezi meciul plimba-te putin prin oras cu fularul lui dinamou la gat si o sa-l vezi din balconul spitalului de urgenta... Forza Rosso-Blue

 •  16 Martie 2010, 16:05

"Nu se vînd bilete la femei" In occident asa ceva ar produce valuri si ar fi inimaginabil.Asta-i discriminare, oricare ar fi motivele.Doar societatea romaneasca poate naste astfel de monstruozitati.Clubul Dinamo poate fi dat in judecata.

Vezi toate comentariile (84)
Comentează