FOTBAL  »  LIGA 1  »  

"Nu sînt cel mai bun, mai am de învăţat"

Articol de - Publicat vineri, 11 aprilie 2008 00:00

Lăudat de şeful Ligii, Dumitru Dragomir, care îl consideră cel mai bun antrenor român, după Victor Piţurcă, "principalul" gorjenilor, Eugen Neagoe, susţine că mai are multe de învăţat. "Nu mă consider cel mai bun antrenor, ba chiar cred că mai am şi eu multe de învăţat", a comentat Neagoe.

Tehnicianul spune că echipa sa nu a încheiat lupta pentru evitarea retrogradării. "Nu voi fi liniştit niciodată cît sînt în fotbal. Sîntem singura echipă din România care a obţinut şase victorii consecutive în acest retur, dar să nu uităm că Steaua a obţinut o victorie la masa verde. Nu sîntem scăpaţi de griji, iar obiectivul rămîne cel stabilit înainte: menţinerea în Liga I. Trebuie să fim foarte atenţi în continuare", a continuat Negaoe.

"Principalul" gorjenilor consideră că "traversăm un moment foarte bun, e cea mai bună perioadă din istoria pandurilor", a încheiat Neagoe.

 

 

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (2)
 •  11 Aprilie 2008, 20:53

sa continui:deontologii presei sportive scrise si vorbite se vaita de multe ori ca e prea mediatizat un anumit personaj si cateva randuri mai incolo tot despre el amintesc.voi l-ati facut mare voi ar trebui sa-i "retrageti licenta"dar daca plateste bine...sau nici nu mai plateste ca la relatiile lui are ce da in schimbul aparitiei.sper sa candideze pentru ceva ca macar in campania electorala sa apara mai putin.

 •  11 Aprilie 2008, 20:48

stai sa citesca asta vreun stelist sa vezi injuraturi ce iei.ai dreptate ,dar ce folos ?pandurii si altii sunt prin div a doar ca sa se vada granzii.daca nu ajungi sa lupti pentru ceva important te baga in seama o zi dupa ce-i bati pe vreunul dintre ei.in div a nu mai conteaza cine joaca fotbal ci numai cine striga mai tare.pai multi au si uitat de victoriile uluitoare ale pandurilor din ultimele etape.s-a scris(si s-a discutat) mai mult de rednic si de andone.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează