FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Nu vom avea probleme"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2007 00:00

Hagi spune ca jucatorii sai au intrat prea relaxati pe teren, dar promite o alta atitudine in Ghencea si crede ca Stelei nu-i poate scapa calificarea. Golul de 2-2, din ultimele secunde ale prelungirilor, nu i-a picat deloc bine lui Hagi, care a parasit terenul cu capul in pamint. "Am facut o prima repriza destul de proasta. De ce? Pentru ca am intrat prea increzatori pe teren. Probabil multi se gindeau deja la grupe. Inainte de meci toti spuneau ca va usor, dar eu am avertizat tot timpul ca nu e asa. Am incercat, chiar le-am zis in vestiar ca nu trebuie sa fim relaxati, fiindca nu exista echipa slaba. Nu mi-a placut niciodata fotbalul vorbit, el se scrie pe teren!", a comentat Regele.

Tehnicianul s-a declarat insa satisfacut de evolutia echipei sale dupa pauza. "In a doua repriza m-a multumit revenirea si am jucat asa cum trebuia, pacat ca am luat gol in ultimele secunde. Eu imi aplaud echipa si i-am felicitat pe baieti in vestiar. Am ararat ca avem valoare si am reactionat bine intr-un moment dificil pentru noi", a continuat Hagi.

Pentru returul de la Bucuresti, antrenorul ros-albastrilor promite o noua fata a echipei. "In Ghencea datele problemei se vor schimba. Trebuie sa jucam asa cum stim s-o facem, sa fim concentrati si disciplinati. Nu cred ca vom avea probleme acasa. Nu trebuie sa avem frica, pentru ca in fotbal nu exista teama, ci doar respect. Cred ca vom intra in Liga Campionilor!", a incheiat Hagi.


"N-o sa murim daca nu ne calificam! Dar cred ca n-avem cum sa ratam prezenta in grupele Ligii Campionilor. Ne trebuie doar de concentrare!"
Gica Hagi

"BATE e o echipa buna, cu spirit, cu jucatori iuti care stau bine pe teren. E o formatie din spatiul ex-sovietic, care stim ce fotbal are"
Gica Hagi

"In 16 zile am jucat 6 meciuri, iar pentru noi nu este usor, pentru ca nu ai timp de refacere, joci din trei in trei zile! Este un efort mare pe care il facem"

Gica Hagi

Doar doi fani!

Stelistii au fost sustinuti la Borisov de doar doi suporteri! Fanii au afisat un banner pe care era scris "Ultras" si au incurajat echipa lui Hagi pe tot timpul intilnirii. Cu toate ca nu erau multi, suporterii ros-albastri au fost inconjurati pe durata partidei de catre 10 militieni!

Croitoru nervos la schimbare
Prima mutare facuta de Hagi a fost inlocuirea lui Croitoru, in minutul 54, cu Bicfalvi. Mijlocasul a fost nemultimit de schimbare si a avut o criza de nervi imediat dupa ce a iesit de pe teren. Croitoru s-a descaltat de ghete si a dat cu ele de pamint, apoi s-a asezat pe ultimul scaun al bancii de rezerve, la capatul opus celui pe care statea Hagi.

"Ce echipa e si BATE asta?! Nici nu statea bine echipamentul pe bielorusi. Alearga ca apucatii si atit! Nu pricep de ce Lovin n-a fost titular"
Dumitru Dragomir

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează