FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

"Nu vom mai continua cu Ilijoski!"

Baze Ilijoski nu va mai continua la FC Brașov
Baze Ilijoski nu va mai continua la FC Brașov

Articol de - Publicat luni, 18 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 18 iunie 2012 17:09

Antrenorul Ionuţ Badea a declarat că atacantul Blaze Ilijoski nu mai face parte din planurile sale pentru sezonul viitor.


"Cu siguranţă nu vom mai continua cu Ilijoski. Nu s-a prezentat la programul echipei, a pierdut din pregătire şi nu putem obliga pe nimeni să joace pentru Braşov. Nu ştiu cum se va soluţiona cazul său", a declarat antrenorul.

Tehnicianul a discutat şi despre starea lotului. "Nu sîntem într-un moment prea bun din punct de vedere al lotului. Avem discuţii cu jucători pentru a-l completa. Avem nevoie de un portar, un fundaş central, un atacant şi o alternativă pentru postul de fundaş stînga. În plus, în cazul în care Distefano nu se va alătura din nou lotului nostru, vom avea nevoie şi pe poziţia lui de un jucător.", a completat Badea

Braşovul va pleca mîine într-un cantonament de 18 zile în Slovenia, stagiu în care vor disputa amicale cu: HNK Rijeka (Croaţia), Metalurg Zaporoje (Ucraina), FC Baku (Azerbaidjan), NK Maribor (Slovenia) şi încă doi adversari necunoscuţi pînă la această oră.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
spivak
spivak  •  19 Iunie 2012, 01:15

Să-l ia Utecilă, ca să aibă în sfârşit o echipă întreagă de la Braşov. Visează la asta de ani de zile.

biancorossi
biancorossi  •  18 Iunie 2012, 17:48

blazhe iliovsky se crede probabil o mare vedeta, dupa un sezon bunicel in L 1. talent are, se pare ca si-a gasit sau isi cauta o echipa cu un salariu mai mare. oricine cred ca ar face la fel. dar, cat timp esti sub contract cu cineva ar fi bine daca l-ai onora integral.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează