FOTBAL  »  Superliga  »  REACŢII

O formație din Liga 1 e pe loc de cupe europene, dar refuză Europa: "Nu e obiectivul nostru"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 aprilie 2015 19:00

FC Botoşani a învins astăzi Ceahlăul, scor 2-0, şi a urcat pe locul 6 în Liga 1, poziţie ce le-ar asigura sezonul viitor un loc în Europa League.

Însă oficialii şi jucătorii moldovenilor par să nu-şi dorească atît de mult o eventuală participare în cupele europene. Începînd cu Hadnagy, care a spus că " Europa League e o pălărie prea mare pentru noi" şi continuînd cu antrenorul Leo Grozavu, toţi declară că nu e acesta obiectivul lor.

"Au fost multe lucruri bune astăzi, este al patrulea meci fără gol primit, a treia victorie în serie, dar cele trei puncte sînt cele mai importante. Mai sînt destule etape din campionat, ne dorim să ne consolidăm o poziție care să ne permită să rămînem în prima ligă, dar normal că vrem și mai mult.

Nu vreau să ne creăm iluzii, ca să nu avem deziluzii. O participare în Europa League înseamnă automat un buget mai mare, pe care Botoșaniul nu cred că și-l permite, ar fi patru competiții în care să jucăm, sînt multe lucruri. Obiectivul nostru nu este o participare în Europa League", a spus Leo Grozavu la Look tv.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
inexistentus
inexistentus  •  19 Aprilie 2015, 08:25

Daca nu e obiectivul lor, asta nu inseamna ca refuza Europa. Una e sa fii indiferent si alta e sa refuzi. FC Botosani ar merita EL. La Viitorul miroase a blat de la o posta... Hagi = ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Aprilie 2015, 02:04

Foarte frumos si fair play. Berceniul meu abia asteapta sa debuteze in Europe !..)

blatistu49
blatistu49  •  18 Aprilie 2015, 19:59
Postat de zecs93 pe 18 Aprilie 2015, 19:55

sa intre in insolventa si visul lor devine realitate :))))))))

e un paradis

Vezi toate comentariile (5)
Comentează