FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

O glorie a Stelei știe care e problema cu achizițiile iernii: "Alibec și Gnohere nu pot face asta, iar Reghe nu va schimba sistemul de joc"

FOTO: steauafc.com
FOTO: steauafc.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 20:48

Fostul mare jucător stelist Ilie Dumitrescu e de părere că noile achiziții ale Stelei, Alibec și Gnohere, nu pot evolua în același timp la formația roș-albastră.

"Nu cred că Reghe va schimba sistemul de joc, astfel încât să joace cu doi atacanți. Alibec este un număr 9. El este un jucător care protejază foarte bine, intră și în combinații, mie mi se pare un vârf complet. Steaua a luat doi jucători importanți pe poziția de vârf.

Gnohere și Alibec nu sunt jucători care să joace în părțile laterale. Eu cred că nu vor juca împreună. Eu nu cred că Reghe va juca cu doi atacanți.

Dacă Reghe va reuşi să joace cu cei doi, va fi un lucru extraordinar. Dar asta înseamnă să pierzi din forţa liniei de mijloc, să ai probleme când pierzi mingea. E important să ai doi jucători în duel cu fundaşii adverşi, dar e nevoie şi de un joc elaborat pe laterale.

Nu îţi mai permiţi să joci cu un închizător şi un jucător tehnic. Ai nevoie de doi jucători care să îţi acopere axul central. Sunt Pintilii şi Ovidiu Popescu, ultimul cred că va rămâne un punct fix. E nevoie de un joc activ pe benzi ca să îţi pună în valoare cei doi atacanţi" Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
364058783974964
Eyrius Eyris  •  12 Ianuarie 2017, 19:00

Totusi, eu ca stelist consider ca prin aducerea lor, stelistii au realizat niste transferuri bune.

capca1
capca1  •  12 Ianuarie 2017, 10:10

Ilie Dumitrescu le știe, de aia și este un antrenor de succes ! Cuuum, el nu antrenează ?! Aaa, își dă cu părerea..., deci, este ca noi, toți ceilalți, chibiț ! Atunci, așa să scrie pe acest blog : părera unui chibiț !

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  12 Ianuarie 2017, 09:26
Postat de crotalie pe 11 Ianuarie 2017, 22:04

FC Star va detine cel mai puternic ax central si e bine. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

Crotaliile auriculare trebuie să conţină următoarele: a. numele producătorului inscripţionat în partea de sus a crotaliei, unde este prevăzut sistemul de prindere a celor două părţi; b. dedesubt, codul de ţară, reprezentat de două litere majuscule cu înălţimea de 0,8 cm, care semnifică codul ISO al ţării, respectiv RO, conform anexei la prezenta normă sanitară veterinară; c. sub codul de ţară se inscripţionează acronimul autorităţii sanitare veterinare centrale a României, cu litere majuscule cu înălţimea de 0,8 cm, respectiv ANSV; d. în stânga acronimului se vor inscripţiona de către producător logoul acestuia şi data fabricaţiei crotaliei, iar în dreapta, cu cifre romane, numărul duplicatului crotaliei, dacă este cazul, prima crotalie va purta numărul I; e. codul de bare este dispus sub acronim pe un singur rând şi este constituit din maximum 12 poziţii de grosimi diferite, cu înălţimea de 0,8 cm, care corespunde cifrelor ce se înscriu dedesubt; f. sub codul de bare se înscriu pe un şir 8 cifre cu înălţimea de 0,5 cm, care reprezintă: primele două, codul judeţului, următoarea cifră este un check-digit folosit pentru control, iar restul de 5 cifre reprezintă primele cifre din numărul de ordine al animalului; g. ultimul rând de caractere este format din 4 cifre, cu înălţimea de 2 cm, care reprezintă ultimele 4 din cele 9 cifre ale numărului de ordine ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close