FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE O legendă a lui Dinamo acuză jocuri de culise » Reacție vulgară + răspunsul lui Andone: „Vreau să-i anunț pe toți ceva”

Duel între foștii dinamoviști. Ioan Andone, jignit de Claudiu Vaișcovici
Duel între foștii dinamoviști. Ioan Andone, jignit de Claudiu Vaișcovici

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 august 2020 10:25 / Actualizat duminica, 02 august 2020 14:05

Claudiu Vaișcovici, 57 de ani, fotbalist emblematic din istoria lui Dinamo, a avut o reacție vulgară după Viitorul - Sepsi 0-3 și Poli Iași - FC Voluntari 2-1, meciuri care complică situația din Liga 1 a „câinilor”.

UPDATE 13:55 » Ioan Andone reacționează

Ioan Andone, președintele celor de la FC Voluntari, a răspuns după comentariul vulgar al lui Vaișcovici la adresa sa.

„El nu mai parte parte din fotbal de ani buni! E doar pe lângă fotbal. Stă doar și comentează, dar nu face nimic pentru fotbal și tocmai din acest motiv ajunge să fabuleze. E ușor doar să dai din gură și să nu faci nimic în rest! Îl anunț ceva și pe el și pe toți: Andone și Voluntari nu s-au dat niciodată la o parte și nu se va da nici astăzi, din fața lui Dinamo", a declarat Andone pentru GSP.ro.

Știrea inițială:

Fost atacant în finalul anilor '80, Vaișcovici a postat pe Facebook un mesaj virulent la adresa lui Gică Hagi, acuzând jocuri de culise împotriva lui Dinamo. În plus, acesta l-a jignit și pe Ioan Andone, președintele celor de la FC Voluntari, fost jucător și antrenor la Dinamo.

UPDATE O legendă a lui Dinamo acuză jocuri de culise » Reacție vulgară + răspunsul lui Andone: „Vreau să-i anunț pe toți ceva”

Gică Hagi, băiat bun ca de obicei. Seamănă lei cu finul Gigi de la FCSB. Eu cred în ceea ce am spus și la TV. După ce că suntem vai de mama noastră, ca echipă și ca joc (din vina noastră și a conducerii), băieții buni, adică cluburile, sunt împotriva noastră. Ando a stat capră la Mircea (n.r. Rednic, antrenorul lui Poli Iași). Vreau să văd dacă este dinamovist cum cred că este”, a spus Vaișcovici pe Facebook.

După victoria cu Viitorul, salvată deja de la retrogradare, Sepsi a acumulat 31 de puncte, fiind pe locul 5 în play-out, cu 10 puncte peste Dinamo.

Clasament play-out Liga 1

VIDEO.  LPF, propunere horror pentru Dinamo: 7 meciuri în ritm infernal

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ce l-a șocat pe Ioan Andone la Dinamo: „Nu credeam că se poate întâmpla asta în România!”

Voluntari - Dinamo, răfuială în PSD! Pandele vrea să se răzbune pe familia Negoiță, fiindcă o atacă pe Gabriela Firea la Primărie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (87)
creeperno
creeperno  •  02 August 2020, 23:41

Dupa victoria minunata de astazi, ne vom salva pe mana noastra din liga 2

126791918017681
Danezul Gramada  •  02 August 2020, 17:07

Băi Vaiscovici acasă cu Sepsi și Voluntari când ați pierdut acum în play out cine *** mea nu va lăsat sa bateți, Hagi? Uite în curtea voastră ce putori italiene ordinare aveți și fugari din izolare și nu mai vb de conspirații. Niște petarde. Chindia e retrogradata, vă da ambele meciuri. Oricum va ajuta mafia Burleanu sa prindeți barajul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  02 August 2020, 16:37
Postat de Tihamér Takó pe 02 August 2020, 12:49

domnule VAISCOVICI,vorbiti prostii.Sepsi OSK a castigat pe merit,pe teren,asa cum a castigat si cu Dinamo.La noi secuii,nu se obisnuieste sa faci blaturi,sa faci parte dintr-o cooperativa,sa vinzi cinstea si umanitatea pe bani.Daca Dinamo este obisnuit cu asa ceva(aduceti aminte vremurile militienilor) si stie cum se viciaza un scor,ardelenii de regula nu au asemenea calitati.Pe noi ne bat arbitrii,ne ataca rasistii ca ultrasii dinamovisti,dar sintem cinstiti,corecti si educati,plin de respect,civilizatie si fair play!!!!Mai bine apucati-va sa faceti ordine in ograda d-voastra:puneti la punct situatia manageriala si financiara,castigati jocurile pe teren,cum fac majoritatea echipelor,aveti grija de jucatori si asigurati un mediu sanatos,ca sa nu inbolnaveasca intreaga echipa.Si inca ceva:Sepsi OSK nu milogeste la nimeni,sa cumpere clubul.Este un club serios !!!!!!!!!

Lasa ca si Sepsi nu stia cum sa se dea la o parte din calea Iasiului in playout, cand ati pierdut 3-1. Doua autogoluri cel putin la limita cu intentia. La meciul cu Dinamo, Nikulicz sarea din bara in bara, la Iasi dadea pase la adversari! Suntem slabi la fotbal, dar nu suntem nici orbi, nici prosti!

Vezi toate comentariile (87)
Comentează
Close