FOTBAL  »  LIGA 1  »  U CLUJ - DINAMO, MÎINE, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Obstacol-surpriză pentru Cristea&Co. » În aşteptarea "cîinilor", "U" Cluj are probleme cu ciorile

Cluj Arena
Cluj Arena

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2011 17:58

Elevii lui Ionuţ Badea au un motiv în plus de îngrijorare înaintea jocului cu Dinamo (mîine, 21:30, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO).

Pentru că gazonul de pe "Cluj Arena" a prezentat unele probleme la jocul cu FC Braşov, cîştigat de U Cluj cu 1-0, oficialii de la "Eco Garden", firma care se ocupă de iarba de pe noul stadion a efectuat unele investigaţii în acest sens.

Concluzia acestora a fost una extrem de bizară, însă reală: ciorile care survolează Parcul Central şi Parcul "Iuliu Haţieganu" coboară noaptea pe gazon, unde ascund nuci, scrie ziuadecj.ro, care precizează că iarba nu şi-a revenit nici pînă acum.

"Prima dată s-a crezut că s-ar fi intrat pe gazon cu crampoane, pentru că gazonul aşa a arătat, cu mici gropiţe. Până la urmă, ne-am uitat şi pe înregistrările video şi am văzut exact cauza. Ciorile au săpat până la 5 centimetri sub pămînt pentru a-şi ascunde nucile. Poate părea amuzant sau neimportant, însă asta e realitatea. Probabil că o soluţie ar fi montarea unor aparate cu ultrasunete sau, mai simplu, angajarea unor vînători", a explicat Mircea Crăciun, directorul Eco Garden, societate care a montat gazonul pe "Cluj Arena" şi care acum se ocupă de mentenanţa lui.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (26)
maidanezuro
maidanezuro  •  31 Octombrie 2011, 14:23

Ce ma, joaca cumva CRApidul pe Cluj arena, k eu nu inteleg....

mihnea80
mihnea80  •  29 Octombrie 2011, 10:01

puneti o sperietoare de ciori la mijlocul terenului :))))

transilvano
transilvano  •  29 Octombrie 2011, 04:18

Se pare ca rapidistii au inceput sa faca afaceri cu nuci si la Cluj...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează