FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ochii din umbră ai lui Șumudică » Tehnicianul, dezamăgit de o candidată la titlu: "Mă așteptam la mai mult"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iulie 2017 16:45

Chiar dacă a plecat în Turcia, la Kayserispor, Marius Șumudică nu poate sta departe de fotbalul românesc.

Tehnicianul a urmărit partida de duminică seara dintre Dinamo și FC Botoșani, scor 0-1, declarându-se dezamăgit de prestația echipei lui Cosmin Contra. 

"Am urmărit meciul pe internet. A fost o surpriză, dar totodată trebuie spus că Botoșaniul e o echipă foarte bine așezată, cu vână, nerv, cu antrenor entuziast, care mie îmi place și care cred că va ajunge departe. Botoșaniul poate prinde primele 6 locuri.

Mă așteptam mai mult de la Dinamo până acum. Văd însă că niciuna dintre echipele ce speră la play-off nu traversează o formă sportivă extraordinară”, a declarat Marius Șumudică, conform TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează