FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ofertă pentru unul dintre cei mai vechi străini din România! Tocmai și-a reziliat contractul cu fosta echipă

Articol de - Publicat joi, 07 iunie 2018 13:44

Wallace da Silva (28 de ani) s-a despărțit de Juventus București după ce echipa antrenată de Marius Baciu a retrogradat în eșalonul secund al fotbalului românesc.

Experimentatul apărător central brazilian are câteva variante din campioantul intern de la nivelul primei ligi după ce prestațiile sale în tricoul celor de la Juventus au fost apreciate.

Gaz Metan Mediaș și-a exprimat interesul pentru jucătorul brazilian care a amânat, cel puțin pe moment, un răspuns în condițiile în care se află în contact și cu o serie de grupări din străinătate.

Cotat la 200.000 de euro, Wallace a adunat 31 de meciuri la Juventus în acest sezon în toate competițiile, reușind să înscrie două goluri, unul în sezonul regulat, altul în play-out.

Fotbalistul evoluează în România din 2011. A jucat pentru FC Argeș, Rapid, FC Olt și Juventus București.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează